Ererondje
Image default
Woning en Tuin

3 Noodzakelijke producten voor uw Jacuzzi

De 3 belangrijkste onderdelen voor uw Spa

Als u onlangs een Spa heeft aangeschaft  of u bent van plan om een Spa te gaan kopen, dan zijn er enkele zaken waarmee u rekening moet houden. Denk hierbij aan het zoeken van de juiste Spa cover,  de geschikte Spa filters en het reinigen van uw Spa water.

De cover
Als uw Spa in de tuin of buiten staat, dan krijgt uw Spa veel te verduren van weersinvloeden en verkleuringen. Het is daarom van essentieel belang dat u de juiste Spa cover gebruikt voor uw Spa. Hierdoor wordt de spa afgesloten van vuil en viezigheid. Daarnaast zorgt de cover voor isolatie van uw Spa, waardoor u ook nog eens honderden euro’s bespaard op uw energie rekening.

De filters
U kunt kleine afvalstoffen zoals haren moeilijk verwijderen uit uw Spa. Daarom heeft u Spa filters nodig. De filters filteren de afvalstoffen uit uw Spa water, waardoor het water helder en schoon blijft.

Het chloor
Zoals u misschien al weet, heeft een Spa net zoals zwembaden, chloor nodig. Dit chloor zorgt ervoor dat kleine micro-organismen en bacteriën worden opgelost in het Spa water. Mocht u nou huidirritaties krijgen van chloor door bijvoorbeeld een allergie, dan kunt u nog steeds genieten van een Spa. Dit kan namelijk door een chloorvrije waterbehandeling.

Producten zoals AquaPerfect, Science Water Treatment en Spa Balancer zorgen ervoor dat er een speciale micro-film wordt aangebracht op de filters. Hierdoor worden de bacteriën niet opgelost, maar worden ze opgevangen in de filters die u daarna kunt reinigen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze producten, dan kunt u altijd terecht bij Bubbelbad-Onderhoudsproducten voor meer informatie.

 

Voor meer info : http://www.bubbelbad-onderhoudsproducten.nl