Ererondje
Image default
Woning en Tuin

80 jaar Steinhauer Verlichting

Steinhauer verlichting bestaat al weer ruim 80 jaar. Dit vraagt natuurlijk om een ererondje. Dit prachtige bedrijf maakt al 80 jaar de prachtigste design lampen voor in de woonkamer, eetkamer, werkkamer of slaapkamer. Al drie generaties is dit bedrijf in handen van de familie Steinhauer.

Waar kennen we Steinhauer B.V. van?

De naam Steinhauer is wellicht minder bekend voor de meeste consumenten. Toch kent iedereen het merk wel. Steinhauer durft te beweren dat alle Nederlander wel een Steinhauer lamp heeft gezien of thuis heeft staan. Steinhauer verlichting is namelijk verkrijgbaar in meer dan 150 winkels in Nederland. Dit maakt Steinhauer de absolute marktleider in verlichtingsarmaturen.

Wat voor soort verlichting?

Steinhauer produceert all verlichting die door consumenten kan worden gekocht voor eigen gebruik. Steinhauer is niet gespecialiseerd in projectverlichting. Maar de lampen van Steinhauer zijn echte gebruiksartikelen voor thuis.

Hanglampen van Steinhauer

Hoe herkent u een hanglamp van Steinhauer? Hanglampen van Steinhauer zijn niet te herkennen, behalve aan de uitstekende kwaliteit. De kwaliteit en gebruikservaring kenmerken de lampen van Steinhauer. Maar de vormgeving verschilt elk jaar weer. Elk jaar komt Steinhauer met een nieuwe collectie hanglampen. Van klassieke hanglampen tot moderne glasplaat hanglampen.

Vloerlampen van Steinhauer

Dit zelfde geld voor de vloerlampen van Steinhauer. Vloerlampen van Steinhauer zijn ook overal verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Van schitterende grote booglampen tot kleine gemakkelijke leesarm vloerlampen. De vloerlampen kunnen dus zowel in brons als in staal zijn uitgevoerd.

Steinhauer B.V. 

Waar zijn de lampen van Steinhauer verkrijgbaar? Zoals al eerder genoemd: overal in Nederland. In meer dan 150 winkels en sinds kort ook via de webshop van Steinhauer. Dat is online lampen bestellen met altijd een servicepunt bij u in de buurt. Als u de lampen van Steinhauer online besteld krijgt u altijd 2 jaar garantie en kunt u de lamp altijd (binnen 14 dagen) gratis retour sturen.

Voor meer info : http://www.steinhauer.nl/lampen-verlichting/vloerlampen