Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles op het gebied van juridisch advies voor een mkb bij één expert

Bent u – net als zovelen anderen – op zoek naar juridisch advies voor een mkb? U vindt het beste juridisch advies mkb bij Juridisch Support, uw steun en toeverlaat in onzekere tijden. Het bedrijf biedt juridische dienstverlening aan alle partijen in middelgrote- en kleinbedrijven. Aan de hand van keurig op maat gesneden advies worden ondernemers begeleid gezond te blijven, ook in het geval van een naderend faillissement. Op basis van een grondige check wordt door de professionals gekeken of het faillissement afgewend kan worden. Mocht dat niet meer het geval zijn, dan zal 100% worden ingezet om de schade te beperken. Overigens werken op kantoor meer dan alleen bedrijfsadviseurs. U komt hier ook advocaten tegen, net als fiscalisten en accountants. Mocht u een psycholoog nodig hebben, dan kunt u zelfs die hier vinden.

Voorzien van grondig advies

Iedere trotse ondernemer mag bij Juridisch Support op grondig en op maat gesneden juridisch advies voor een mkb rekenen. Sluit u zich bij de expert aan, dan ontvangt u een echt totaalpakket aan diensten. U mag rekenen op een luisterend oor en krijgt voor alles advies, of het nu gaat om een wettelijke kwestie om een financiële tegenvaller. Sluit u de handen ineen, dan krijgt u één centraal aanspreekpunt toegewezen dat precies op de hoogte is van uw financiële situatie. Het aanspreekpunt coördineert alle werkzaamheden die voor uw zaak nodig zijn. Hierbij kunnen externe professionals betrokken zijn, die overigens nooit meer in prijs zullen brengen dan wat ligt vastgelegd in het standaard honorarium van bovenstaand bedrijf.

Voor alle diensten één declaratie

Ongeacht de hoeveelheid diensten die u aanvraagt en hoeveel professionals er ook met uw zaak aan de slag gaan, als u juridisch advies voor mkb bij de bovenstaande expert aanvraagt, dan krijgt u altijd slechts één declaratie, zodat u al uw kosten overzichtelijk op een rijtje heeft staan. Wilt u contact opnemen, dan kan u bellen. U kunt ook mailen of het contactformulier invullen.

Gerelateerde artikelen

Zorg voor goed luchtvervoer met textiele luchtverdeelslangen

Kies voor een vrachtwagen met autolaadkraan voor het transport van uw goederen

Factuurverwerking met contractbeheer software