Ererondje
Image default
Financieel

AOV Verzekering

Het is nooit leuk om niet te kunnen werken, indien u dit wel graag wilt. Vooral als ondernemer kan dit een ramp betekenen, helemaal als zelfstandige zonder personeel (zzp’er). U bent namelijk dan de kracht achter uw bedrijf. Zonder u is er geen bedrijf. Dus als u weg valt, hoe krijgt dan een inkomen?

Voor mensen in loondienst bestaat er de ziektewet. Bij een korte arbeidsongeschiktheid zal de werkgever het loon door betalen. Echter is dit voor u als zzp’er niet het geval. U staat er helemaal alleen voor! Of toch niet?

Er bestaat namelijk een AOV verzekering die u ervoor kan zorgen dat in geval van arbeidsongeschiktheid uw inkomen toch verzekerd is. Dit kan een hele geruststelling zijn voor u en uw gezin. Echter bestaan er zeer veel aanbieders die deze AOV verzekering aanbieden.

Het is dus niet eenvoudig om door de bomen het bos te zien en de juiste keuze te maken. Voor een dergelijke belangrijke keuze is het daarom wijs om een expert in te schakelen. Iemand die objectief naar uw situatie kijkt en daarbij de juiste keuze maakt.

Een dergelijke expert vindt u in AOV-zzp.nl. Dit is een informatieve website waar u veel uitleg gegeven wordt over de AOV verzekering. Tevens geven zij persoonlijk en op een neutrale manier advies over welke AOV verzekering u moet kiezen.

Voor meer info : http://www.aov-zzp.nl