Ererondje
Image default
Auto

Auto leasen zonder bkr

U bent ondernemer en wilt een nieuwe of gebrukte auto kopen maar u heeft niet de financiele middelen om deze in een keer te betalen. Dan biedt BKR lease u de oplossing!

Wij kunnen u voorzien van een nieuwe of gebruikte auto leasen tegen zeer scherpe tarieven. U kunt bij ons ook terecht als u een negatieve BKr registratie heeft. Onze auto lease oplossingen worden verstrekt zonder een BKr registratie, hierdoor hoeven wij ook geen BKR toetsing te doen.

BKR lease richt zich alleen op ondernemers, en alle ondernemers zijn welkom bij BKR lease. Ook startende ondernemers zonder jaarcijfers kunnen bij ons terecht voor onze auto lease oplossingen.

Met een lease auto van BKR lease bent u direct mobiel tegen een lage vaste maandlast. Naast auto leasen zonder bkr kunt u bij ons ook terecht voor Full Operational lease, ondanks u een negatieve BKR codering heeft !

Auto Leasen?
Ook het leasen van een nieuwe auto is geen probleem bij BKR lease. BKR lease biedt op basis van Full Operational lease nieuwe auto´s aan van alle merken en modellen die in Nederland te verkijgen zijn.

BIj Full Operational Lease van BKR lease blijft BKR lease juridisch en economisch eigenaar van de auto gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst. na het verstrijken van de looptijd is het mogelijk om de auto tegen zeer lage kosten over te nemen. Dit kunt u doen door de restwaarde van de auto zelf te financieren of via een nieuwe leaseovereenkomst. Indien u kiest om de auto na de Operational lease periode zelf over te nemen via een Financial lease overeenkomst dient uw negatieve NKR regsitratie wel te zijn hersteld.

Voordelen Operational Lease±
– Alle merken en modellen leverbaar
– Altijd een nieuwe auto
– Een ALL-IN leaseprijs (leaseauto, verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud)
– Restwaarde risico voor BKR lease
– Zeer voordelig en zorgeloos rijden

Bent u nieuwsgierig naar een lease auto zonder bkr toetsing, neem dan een kijkje op onze website BKRlease.nl 

Voor meer info : http://www.bkrlease.nl