Verlies geen tijd wanneer u enkel uw wagen wil verkopen. Met I sell my car zal u nog nooit zo vlot uw wagen van de hand hebben gedaan. Met onze service hebben wij slechts één doel voor ogen en dat is uw kostbare tijd besparen. Wij verlenen onze klantvriendelijke dienst bij de verkoop van zowel uw wagen, bestelwagen als vrachtwagen. Via de website van I sell my car kan u alle gegevens van uw wagen, bestel- of vrachtwagen ingeven: van merk, kleur, model tot koetswerk.

Op die manier verzendt u een overzichtelijk beeld van uw wagen. Binnen de 24 uur krijgt u van ons het beste bod voor uw voertuig. Wanneer u nog sneller wil handelen, kan u ons rechtstreeks telefoneren via 0497/37.32.60.

Naast een snelle werkwijze hanteren wij bij I sell my car ook een professionele manier van handelen. Door ons in te schakelen, krijgt u geen ongewenste telefoons of kopers aan de deur. De klant zijn wens, namelijk een voertuig verkopen, staat voor ons boven alles. Dit zet zich uiteraard ook verder nadat wij met u tot een overeenkomst zijn gekomen.

De uitbetaling van het verkochte voertuig gebeurt meteen bij de levering bij ons. Wij bieden ook de mogelijkheid om het voertuig bij u te komen ophalen door iemand van ons team. Deze ophaaldienst zien wij als een gratis service naar u toe.

De volledige verkoop van uw auto, bestel- of vrachtwagen is trouwens gratis bij I sell my car. Een keuring voor de verkoop is evenmin noodzakelijk. Waar wacht u met andere woorden nog op? Niet twijfelen!

Voor meer info : http://www.isellmycar.be