Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Auto verkopen

Auto verkopen

Ik heb vorige week mijn auto verkocht in minder dan 2 dagen tijd. Hoe ik dat gedaan heb? Dat zal ik even uitleggen. Ik had besloten dat ik mijn auto wilde verkopen omdat we wegens gezinsuitbreiding toe waren aan een groter exemplaar. Ik zag echter op tegen het vele gedoe dat bij zo’n verkoop komt kijken: de auto op verschillende websites aanbieden, telefonisch en per e-mail communiceren met mogelijke kopers en tientallen vragen beantwoorden, tijd vrijmaken voor afspraken en testritten, nee, dat is niets voor mij. Ik wilde dus een meer efficiënte oplossing en ging langs bij enkele garages in de buurt, maar zij wilden uiteraard zo weinig mogelijk betalen voor mijn auto.

Omdat ik het geld wel nodig had voor een nieuwe wagen, ging ik dus op zoek naar een andere oplossing om mijn auto te verkopen. Ik kwam terecht op de website en was meteen overtuigd door het concept. Je biedt de auto die je wil verkopen snel en gratis aan door enkele specificaties in te vullen en eventueel een foto toe te voegen. Daarna wordt de aanbieding verstuurd naar een netwerk van ingeschreven autohandelaren en kopers, die een bod kunnen uitbrengen. Is er een bod, dan word je daarvan op de hoogte gebracht en kan je snel en makkelijk contact opnemen met de koper. Geen verder gedoe, alleen de koop afhandelen en klaar! Ik zette mijn auto op vrijdag op de website en kreeg al binnen 24 uur een mooi bod waar ik besloot op in te gaan. Nog geen dag later was de verkoop volledig afgehandeld!

 

Wagen verkopen?

Toen ik besloten had dat ik mijn auto wilde verkopen had ik hem te koop gezet op verschillende websites. Ik kreeg een massa reacties, waarvan de helft volledig nutteloos was, en de andere helft me heel wat tijd kostte om alle vragen te beantwoorden. Enkele geïnteresseerden kwam langs maar bleken ter plaatse dan toch niet akkoord te zijn met de prijs, zodat we geen enkele keer tot een akkoord konden komen en mijn auto dus nog niet verkocht was. Ik las over een eenvoudig systeem om uw auto zonder veel moeite te verkopen. Dat was precies wat ik nodig had! Ik meldde me aan op de site en zette mijn auto, die ik nu zo snel mogelijk wilde verkopen, online.

Specificaties invullen, foto toevoegen, en wachten maar. Dat wachten duurde helemaal niet lang, want pas een dag later ontving ik al een bod van een geïnteresseerde koper. Het bod leunde vrij dicht aan bij de prijs die ik in gedachten had dus ik besloot om erop in te gaan en ik werd in contact gebracht met de koper. Ik hoefde verder niets te doen, zelfs een keuring voor verkoop bleek niet nodig te zijn. Op het afgesproken moment kwam de koper langs en betaalde zonder verdere onderhandelingen de afgesproken prijs, waarna hij mijn auto mee naar huis nam. Ik wist niet dat het zo makkelijk kon zijn om een auto te verkopen!

Voor meer info : http://www.ikdoemijnautoweg.be

Gerelateerde artikelen

Zeilen en doeken: de beschermengel voor jouw goederen

Kostbare tijd op de bouwplaats besparen dankzij op maat gemaakte glaslatten

Hypnotherapie in Etten-Leur: een effectieve behandelvorm waarbij u altijd bij bewustzijn blijft