Zoals u weet is het werven van kandidaten niet iets dat u zomaar doet. Kies daarom voor een recruiter die bijvoorbeeld uw nieuwe medewerkers of interim vindt. Bij FairSterk wordt er samen met u gezocht naar de aanpak die het beste past bij het bedrijf. Op die manier zorgt u dat het werven van nieuwe kandidaten prioriteit krijgt. Met behulp van RPO recruitment wordt FairSterk onderdeel van uw bedrijf en raakt daarnaast betrokken bij de bedrijfscultuur, werkprocessen en behoeftes. Ze gaan een diepgaande en dienstverlenende relatie met u aan, om u niet bij één klus, maar op de lange termijn te voorzien van de beste kandidaten.

Waarom kiest u voor een bedrijf met RPO recruitment?

U bent veel tijd kwijt met het werven van kandidaten als u enkel de beste wilt. Maar hoe doet u dit? FairSterk is een bedrijf wat u helpt met behulp van RPO recruitment. Dit staat voor Recruitment Process Outsourcing. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een interim recruiten? Wat levert het u dan op om Fairsterk in te schakelen? Zij bouwen een sterk werkgeversmerk voor u, wat u op de lange termijn ook nog kunt gebruiken. Daarnaast zorgt het inspelen op de ‘candidate journey’ voor goedkopere werving en beter personeel. Door deze techniek hebben ze namelijk al een ‘gevoel’ bij uw bedrijf. Als laatste zorgen ze voor een grotere naambekendheid op de arbeidsmarkt, wat er weer voor zorgt dat u meer sollicitanten heeft. Zo kunt u doelen opstellen die u daadwerkelijk behaalt.

Deze stappen geven uw RPO recruitment vorm

Wilt u een bedrijf inschakelen die recruitment uit handen neemt? Dan bent u bij FairSterk aan het juiste adres. Dit is een bureau wat marketing met arbeidsmarktcommunicatie combineert. Hierbij maken zij gebruik van een RPO recruitment constructie. Ze gaan een communicatiestrategie ontwikkelen, geven het proces vorm en werven vanuit uw bedrijf. Dit alles doet FairSterk in vijf stappen. In de eerste stap constateert u dat er iets moet veranderen in de werving van nieuwe medewerkers. U schakelt dit bedrijf in als uw interim recruiter. Vervolgens stellen ze een projectplan op met een proactieve werving en selectie van kandidaten. Als laatste geeft dit alles u meer naamsbekendheid op de arbeidsmarkt en een sterkere employer brand.