U als ondernemer moet de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf in goede banen leiden. Dat is veel werk, dus kunt u niet ook nog op zoek gaan naar de juiste mensen. Laat het daarom over aan een bedrijf dat voor u op zoek gaat naar de juiste mensen om uw vacature voor inkoper in te vullen. INSINC is dé organisatie met de professionals die de inkoop voor uw bedrijf kunnen verzorgen. Het is dan alleen nog een kwestie van een kandidaat vinden die ook wat persoonlijkheid en ambitie betreft, past bij uw organisatie. Inkoopvacatures laten invullen door INSINC is de juiste oplossing!

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

Maar hoe kunt u dat doen? Het vinden van de juiste mensen bij een vacature voor inkoper is best lastig. Of niet? Niet als u gebruik maakt van de diensten van INSINC, specialist op het gebied van werving & selectie van kandidaten voor het invullen van al uw inkoop vacatures. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Vacatures voor inkoop openstaan? Zo vult u ze in!

Het inkoopproces is een belangrijk proces binnen uw onderneming. Daarom heeft u echte inkoopspecialisten nodig! In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.