Ererondje
Image default
Financieel

Bij dit bedrijf vind je een veilige tegoedkaart voor de Nintendo eShop of paysafecard!

Als je veel games, films of muziek online koopt, is het handig om hier speciale betaalkaarten voor te gebruiken. KaartDirect.nl biedt daarom onder andere tegoedkaarten voor de Nintendo eShop, waarmee je met een klik op de knop eenvoudig en veilig allerlei producten uit de Nintendo eShop kunt bestellen. Maar als je je niet alleen wilt richten op de Nintendo eShop, kun je ook een algemenere betaalkaart kopen: de paysafecard. Hiermee koop je allerlei verschillende producten.

Hoe werkt de paysafecard?

De naam zegt het al: een paysafecard is een veilige betaalkaart. Deze werkt als volgt: zet er een bepaald bedrag op – je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende bedragen. Vervolgens kies je uit een ruim aanbod aan producten. De betaling werkt anders dan bij een normale betaalkaart. Je hoeft bij de paysafecard namelijk geen persoonsgegevens in te vullen, maar alleen een code. Dit is wat de paysafecard zo veilig maakt.

Wat is er in de webshop te koop?

Zowel met de paysafecard als de Nintendo eShop Card kun je veel verschillende producten kopen in de webshop. Zo kun je uitbreidingen voor verschillende games kopen – denk aan minecoins – maar er worden ook volledige games aangeboden. Heb je een vriend of vriendin die helemaal gek is van games? Geef hem of haar dan een cadeaukaart naar keuze. Overigens zijn deze niet alleen bedoeld voor games, maar ook voor onder andere films en muziek. Daarnaast zijn er tegoedkaarten voor de bioscoop of voor reizen.

Snelle levering

Als je geld op de tegoedkaart hebt gezet, kun je je gekozen producten betalen. Dit gaat op een vergelijkbare manier als bij een ‘normale’ betaalkaart. Al binnen een minuut zul je een activatiecode ontvangen, zodat je meteen je nieuwe game kunt spelen of film kunt kijken. Je hoeft dus niet eerst dagenlang te wachten tot er een pakketje bezorgd is. Is er iets misgegaan? Neem dan contact op met het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je Bitcoins met Web Wallets

Verdien je eerste internet miljoen

AOV Verzekering