Ererondje
Image default
Dienstverlening

Bill incasso ervaringen

Bill incasso ervaringen

In alle sectoren kun je als MKB ondernemer actie zijn. In de bouwsector, de horeca, de financiële dienstverlening, enzovoort. Vaak is het bedrijf al jaren in familiebezit. Familiebedrijven worden deze ondernemingen genoemd.  Deze bedrijven kunnen al tientallen zo niet honderden jaren oud zijn.  Soms komen dergelijke bedrijven dan in gevaar door economische ontwikkelingen. Dit is de laatste jaren bijvoorbeeld gebeurd in de landbouwsector. Veel boeren bedrijven konden vervolgens hun kop niet meer boven water houden door aangescherpte Europese regelgeving. De volgende generaties zijn daarop doorgaans niet meer bereid om de onderneming over te nemen. Maar ook veel MKB bedrijven komen tegenwoordig door de economische crisis in de problemen. Nota’s blijven steeds maar langer onbetaald. Hierdoor raken daarop veel bedrijven in de problemen. Het inschakelen van een MKB incasso is een goede optie. Onze ervaring met Bill was erg goed; Bill incasso ervaringen

MKB incasso , onze ervaring met Bill incasso ;

Het uitblijven van betaling van de bon door de schuldenaar heeft daarop vaak diverse redenen. Belangrijk is dat je daar daarna achter komt, bij voorkeur zo snel mogelijk. Eventueel kan er daarna een oplossing bedacht worden. Verdere actie is daarna nodig als er geen oplossing bereikt kan worden.  MKB incasso is daarop een goede optie.
Dat houdt onder meer in;

•    Hij beschikt sneller over zijn geld. De bank hoeft daarop minder snel bij te springen met krediet.

•    De ervaringen met Bill worden doorgaans erg positief ervaren.

•    Faillissement van de debiteur is daarna een mogelijkheid.  Degene die vervolgens als eerste actie onderneemt, wordt ook als eerste betaald.
•    No Cure No Pay, is de standaard werkwijze van de incassospecialist. Indien er niets binnengehaald wordt dan ben je hen vervolgens ook niets verschuldigd.
•    Kleine facturen kunnen dan ook ter incasso aangeboden worden. Dossierkosten worden daarop meestal niet meer berekend.
•    Indien er daarna niet betaald wordt, kan er een gerechtelijke procedure opgestart worden. Een betaling kan daarna op die manier wellicht geforceerd worden. Met het vonnis kan dan beslag gelegd worden. Het griffierecht is de laatste jaren echter meer dan verdrievoudigd.
•    Is de schuldenaar daarop verhuisd. Dan kan het incassokantoor door onderzoek vervolgens vaak achter zijn of haar adres komen. Daarvoor berekent een goed incassobureau dan meestal niets.
•    Debiteurenbeheer is een van de extra diensten waarvoor je bij Een incassokantoor terecht kan. Zo kan er bijvoorbeeld een pre incasso naar de klant  verstuurd worden. Of er wel of geen kosten vervolgens berekend worden, hangt af van de incassopartij.

Een opdracht online aanbieden

Wanneer het bedrijf daarop heeft besloten. Dat hij zijn nota daarop gaat laten incasseren. De factuur moet daarop worden ingediend bij het incassokantoor. Via de website van de incassospecialist kan je dit ook vaak regelen. Er moet een online account aangemaakt worden. Waaronder alle gegevens van de rekening. De incassospecialist gaat er dan voor de ondernemer direct mee aan de slag.  De schuldenaar  ontvangt dan een brief met incassokosten. De hoogte daarvan wordt daarna bepaald door de wet. Wordt de rekening door de schuldenaar  dan alsnog betaald. Met de ondernemer wordt zo snel mogelijk afgerekend. Wanneer de schuldenaar   alsnog weigert te betalen. Dan bestaat de mogelijkheid om de schuldenaar  via de rechter aan te pakken. De kosten zijn tegenwoordig hiervoor ontzettend hoog. Je moet je goed afvragen of de kosten opwegen tegen de baten.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/bill-incasso-ervaringen.html