Ererondje
Image default
Hobby en vrije tijd

Boot kopen of verkopen? Het kan helemaal gratis!

Wel eens gedacht aan het kopen van een boot? Of heb je een boot en wil je die verkopen? In dat geval is het handig om gebruik te maken van de website BotenVerkoopPlaats. Hier kun je gratis je eigen boot verkopen, of op zoek naar de perfecte droomboot. Er staan constant honderden advertenties op de site met de meest uiteenlopende boten. Of je nu op zoek bent naar een motorjacht of speedboot, een rubberboot of roeiboot. Maar ook onderdelen voor boten zijn er te vinden. Denk aan buitenboordmotoren en accessoires zoals zeilen, verlichting, accu’s, omvormers, kortom teveel om op te noemen.

Gratis je boot verkopen

Het plaatsen van een boten advertentie is bij deze site helemaal gratis. Wij houden onze kosten zo laag dat we geen geld hoeven vragen voor het plaatsen van je boot. Tegenwoordig betaal je op vergelijkbare sites zoals Marktplaats al gauw tientallen euro’s om je boot kwijt te raken. Zonde natuurlijk, want je levert direct een stukje van de verkoopprijs in. Bovendien; als je boot niet verkocht raakt ben je alleen maar geld kwijtgeraakt. Lijkt ons niet de bedoeling van het te koop zetten van je boot! Wij geloven volledig in ons concept; gratis je boot verkopen!

Honderden boten te koop

Als geinteresseerde heb je ruime keus uit honderden advertenties. Je kunt zoeken op merk, lengte, etcetera. Ook bieden we een keur aan informatie over verschillende merken en types boten. Een unieke dienst die geen enkele andere boten verkoop site op dit moment heeft. Een voorbeeld van zo’n pagina met informatie is Antaris.

Motorjacht kopen

Van plan om een motorjacht, tourboot of motorkruiser te kopen? Of je nu gaat voor een klassieke salonkruiser of een splinternieuw Pedro jacht, je vindt het bij ons zeker weten. Een Doerak, Gruno kruiser of Saga spitsgatter zijn zomaar wat willekeurige boten die op dit moment te koop staan.

Zeilboot kopen

Beginnen met een Optimist? Of zoek je misschien een ruime motorsailer? In wat voor prijsklasse je ook op zoek gaat, je zult altijd boten tegen komen die bij je passen.

Voor meer info : http://www.botenverkoopplaats.nl