Ererondje
Image default
Bedrijven

Chinese webwinkels

Je kan via de Chinese webwinkels, goedkoop producten uit China importen en dit is wel zo handig sinds de meeste producten, zoals elektronica in Nederland heel duur zijn.

 

Er zijn verschillende Chinese webwinkels en elke Chinese webwinkel verkoopt weer wat anders, de verkoopt bijvoorbeeld levensmiddelen en de andere elektronica. In Nederland zijn de Chinese elektronica producten heel erg populair, zoals de smartphones van Jiayu. Jiayu is een Chinese smartphone merk van hele goede kwaliteit en is in China zelf een van de marktleiders. Voor de mensen die een smartphone willen hebben, maar niet de absurd hoge bedragen van 600 of 700 euro willen betalen, voor een smartphone, is de Jiayu smartphone de ideale oplossing. De Jiayu is net zo goed als die van Apple of Samsung en het is al voor 200 euro te kopen.

 

Je kan via de Chinese webwinkels ook namaak producten kopen, alhoewel dit steeds voorzichtiger word gedaan, door de zware controles bieden steeds minder webwinkels de namaak producten aan. Een van de meest populaire namaak producten is op het moment de Beates by Dr Dre, mensen kopen dit product, omdat ze graag met een koptelefoon van Dr Dre rondlopen, maar niet de absurd hoge prijs willen betalen. Een namaak koptelefoon koop je namelijk al voor 30 euro en hij is net zo goed als de echte.

Voor meer info : http://chinesewebwinkels.nl/