Ererondje
Image default
Beauty en verzorging

De hippe haarband diadeem vlecht

De haarband diadeem vlecht zijn eigenlijk 2 vlechtsoorten bij elkaar, namelijk de haarbandvlecht en de diadeemvlecht. Dit kun je eigenlijk ook al wel aflezen in de naam van de vlecht. Wanneer je voor een hippe uitstraling wilt gaan, dan is deze vlecht echt iets voor jou. De vlecht is namelijk echt van deze tijd en kun je strak of los dragen. Daarnaast draagt de haarband diadeem vlecht heel fijn en ziet het er erg mooi uit. De vlecht wordt namelijk ook veel gebruikt op de catwalk of bij modellen. Het is ook leuk om aan het eind leuke decoraties toe te voegen zoals kleine bloemetjes.

Bij de haarband diadeem vlecht gebruik je de scheiding van de haarband vlecht en de vlechttechniek van de diadeemvlecht. Wil je weten hoe je deze vlecht kunt maken? Lees dan de stappen hieronder goed door. Succes met vlechten!

Stap 1. Voordat je begint met vlechten is het noodzakelijk om je haar goed uit te kammen. Daarna maak je een mooie scheiding op het hoofd zoals bij de basisdiadeemvlecht. Daarna begin je met opvlechten naar de andere kant van je hoofd met een vlecht die bovenop het hoofd wordt gevlochten. Wanneer je een draai gaat maken moet je een pluk haar pakken van de tegengestelde richting (van de achterkant van het hoofd).

Stap 2. Bij deze stap ga je een bocht maken. Pak nu van het middenuit haar bij en begin nu met een verticale diadeemvlecht. Je moet er wel voor zorgen dat je op het midden van het hoofd uitkomt. Ook moet je proberen om dunne haarplukken te pakken voor een nog mooier effect.

Stap 3. De vlecht is bijna af. Op internet vind je een aantal voorbeeldfoto’s die je als voorbeeld kunt gebruiken. Wanneer je helemaal klaar bent, bind je het haar vast met een elastiekje.

Voor meer info : http://vlechten.net/