Ererondje
Image default
Gezondheid

De kortste weg naar zorginformatie

Op zoek naar een huisarts, verpleger of specialist in de buurt?

Ben je op zoek naar een arts, specialist, verpleger of een bepaalde zorgorganisatie in jouw buurt? Je kan het Internet afschuimen, of je kan gewoon even Zivi raadplegen. Op deze site staat namelijk een heel wat praktische zorginformatie overzichtelijk gebundeld.

Zivi spaart je ongetwijfeld een hoop tijd uit bij je online zoektocht naar zorginformatie, want met de handige zoekfuncties kan je informatie van  huisartsen, kinesisten, tandartsen of vele andere zorgverleners in de buurt oproepen volgens locatie of specialisatie. Van duizenden Vlaamse zorgprofessionals werd op deze ene site namelijk behoorlijk wat praktische informatie samengebracht.

Je vindt er trouwens meer dan alleen hun contactgegevens terug. Ook heel wat andere zorginformatie van deze artsen en specialisten is beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld in één oogopslag zien hoe andere patiënten de dienstverlening van deze zorgverleners beoordelen en je kan er ook in enkele seconden tijd zelf je dokter, tandarts of andere zorgverlener een score geven van 1 tot 5 op afspraak, luisteren, informatie, aandacht, vriendelijkheid en mobiliteit. En zo help jij mee om ook voor anderen de keuze voor een nieuwe huisarts, specialist of mantelzorger te vergemakkelijken.

Er valt trouwens nog veel meer zorginformatie op Zivi.be te vinden. Ook woonzorgcentra en serviceflats hebben er een informatieve pagina en de dokter en tandarts van wacht staan in één muisklik op je scherm. Tenslotte kan je ook nog de bijsluiters van zowat alle courante geneesmiddelen raadplegen.

Zivi is vast de snelste weg naar zorginformatie uit je buurt! Neem gerust een kijkje en test het zelf !

Voor meer info : http://www.zivi.be