Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Deurcilinders en deurbeslag wat moet ik kiezen

Uw woning of kantoor beveiligen met SKG3 deurcilinders & deurbeslag

Je leest het vaker in het nieuw dat er veel inbraken worden gepleegd. Je huis beveiligen is dus geen overbodige luxe meer. Ook rijtjeswoningen worden steeds vaker getroffen door inbraken. Inbraken worden ook veelal niet meer in de avond of snachts gepleegd maar tegenwoordig ook vooral overdag. 1 van de meest voorkomende inbraakmethodes is tegenwoordig de deurcilinders kapot trekken. waardoor je met elke tool de deur kan openen. Met het nieuwe antitrekbeslag behoort dit tot het verleden. het is niet meer mogelijk om de cilinder te trekken of uit te boren met de SKG 3* deurcilinders en deurbeslag van mr-beveiliging.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een deurbeslag en deurcilinder?

Onze standaard veiligheidscilinders zijn geschikt voor een deurdikte van 38-40 mm. De totale lengte van de cilinder die je nodig hebt wordt echter niet alleen bepaald door de dikte van de deur, maar ook door de dikte van het deurbeslag. Om te zien welke cilindermaat je nodig hebt meet je daarom vanuit het cilindergat in de deur tot aan de rand van het beslag. Wanneer je veiligheidsbeslag gebruikt moet je beide zijden van het cilindergat meten omdat er een dikteverschil is tussen het binnen- en buitenschild.

Op MR-Beveiliging.nl kunt u diverse kwaliteit deurcilinders terug vinden. Hier worden ook alle beste alarmsystemen beschreven. Heeft u vragen of advies nodig, raden wij van harte aan om contact met ze op te nemen. Ze zijn erg vriendelijk en nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Voor meer info : https://www.mr-beveiliging.nl/deurcilinders-en-deurbeslag-skg-3/

Gerelateerde artikelen

Meer dan alleen sanitaire cabines

Bescherm je goederen

U slaagt sowieso voor Disneyproducten in deze rijkgevulde webshop