Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Deze tuinarchitecten maken een moderne tuin met creatieve ideeën

Heeft u een tuin maar voldoet deze niet helemaal aan uw wensen? Zit er geen logica in, is het niet praktisch of is ie simpel gezegd gewoon niet mooi? Dan schakelt u Sparq Tuinen uit Nuenen, nabij Eindhoven in Noord-Brabant in. Deze hoveniers zetten tuinarchitectuur bij ieder ontwerp voorop. De ideeën voor een moderne tuin werken zij vakkundig uit. Eerst werken ze dit uit in een 3D-afbeelding, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan ze aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Ze ontnemen u alle zorgen door bijvoorbeeld ook in overleg te gaan met elektriciens en loodgieters. U hoeft zich dus nergens druk om te maken en alleen maar toe te kijken hoe de ideeën voor uw moderne tuin worden gerealiseerd.

De basis voor iedere prachtige tuin

De tuinarchitecten van Sparq Tuinen geloven erin dat tuinarchitectuur de basis is voor iedere oogverblindende tuin. Gert-Jan Schouwenaar is de tuinarchitect van dit bedrijf en houdt van het uitwerken van ideeën voor een moderne tuin. Deze moet niet alleen mooi zijn, maar ook leefbaar, dus praktisch ingericht. Alles wordt op maat voor u gemaakt, waardoor u een tuin krijgt die perfect in balans is. Bekijk zeker eens de website om diverse video’s en foto’s te bekijken. Zo krijgt u een beeld van wat de hoveniers voor uw tuin in Noord-Brabant eventueel kunnen creëren.

Bespreek de mogelijkheden

Wanneer u naar een moderne tuin toe wilt werken, is het verstandig om eerst uw ideeën eens door te spreken met Sparq Tuinen. Dit doet u eenvoudig door te bellen of een e-mail te sturen. De professionals helpen u graag verder en kunnen u alvast een indicatie geven van wat de mogelijkheden zijn in vergelijking met uw budget. Geniet u binnenkort in de tuin van uw dromen?

https://www.sparqtuinen.nl/

Gerelateerde artikelen

Knikarmscherm

Houtkachel plaatsen

Zelf een verhuizing realiseren