Eco vriendelijke douchekoppen

Wist u dat er uit een traditionele douchekop wel 12 tot 15 liter water per minuut komt ? Zou het niet mooi zijn als u dit terug kunt brengen naar 6 tot 7 liter per minuut zonder inlevering van confort ?

Dat is mogelijk met de eco douchekoppen van douchekoppen.eu . Deze douchekoppen zijn zo ontwikkeld dat een besparing van wel 50% mogelijk is. Omdat u minder warm water verbruikt bespaart u ook nog een s op uw stroom of gasrekening.

Hoe werkt de eco douchekop?

In het handvat van de eco douchekop zit een heel klein gaatje. Inwendig is de douchekop zo ontworpen dat er een wervelstroom aan water ontstaat die de zuurstof uit het gaatje meeneemt. In de kop wordt een hoge druk opgebouwd met zuurstofrijk water. Deze zal met grote snelheid uit de spuitmond komen en zo een heerlijke harde douchestraal genereren die daarnaast ook nog heel goed is voor de huid door de hoge zuurstof concentratie in het water. Niet voor niets gebruiken veel welness centers zuurstofrijk water om hun klanten te voorzien van een hoog welness gevoel. Dit is vanaf nu ook thuis mogelijk in uw eigen badkamer.

Instelbare douchekop

De eco douchekoppen zijn daarnaast ook nog eens instelbaar met wel vijf verschillende standen voor optimaal douchegenot. Niet iedereen vind een harde water straal immers lekker. De eco douchekop is gemaakt van sterk ABS voorzien van een chrome laag wat een lange levensduur garandeerd. Omdat de douchekop licht van gewicht is zal jij ideaal zijn voor uderen en kinderen, maar ook voor op campings, pensions en b&b’s. Juist bij de laatste groepen zal een besparing van meer dan 1000 euro per jaar beslist geen uitzondering zijn.

Samenvattend over de eco douchekop:

  • Tot wel 50% besparing mogelijk
  • Ideaal voor hotels, B&B’s, pensions enz..
  • Degelijke behuizing.
  • Uniek inwendig ontwerp
  • Eenmalige aanschaf.
  • Zelf eenvoudig uw waterverspillende traditionele douchekop omwisselen voor een eco douchekop.
Voor meer info : http://www.douchekoppen.eu