Wilt u een bedrijfspand huren in Bergen op Zoom? Easyspaces is een partij met veel lopende projecten. Onroerend goed voor bedrijven met speciale behoeften is de formule van Easyspaces. En dat alles in Bergen op Zoom, gelegen in Noord-Brabant. De vier lopende projecten op dit moment zijn De Suikerfabriek, Het Suikerlab, De Melkfabriek en Poort van Berrege. De eerste drie projecten zijn gelegen in het Havenkwartier en het laatste bedrijfspand is op het industrieterrein van Bergen op Zoom. Goed bereikbaar en het zijn allemaal panden die gerenoveerd zijn. Geïnteresseerd? Neem dan eens contact op met dit bedrijf.

Elke dag flexplek of eigen werkruimte?

Tegenwoordig zijn er veel meer mensen die een eigen bedrijf beginnen of als zelfstandigen aan de slag gaan. Omdat vanuit huis werken niet altijd de beste optie is, maken veel mensen gebruik van flexruimtes. Bent u ook iemand die niet veel ruimte nodig heeft en vaak van dergelijke ruimtes gebruik maakt? Dan is misschien De Suikerfabriek een leuk project voor u. Dit historische pand in het Havenkwartier van Bergen op Zoom heeft tal aan kleine (afgesloten) werkruimtes te huur. Het werkt als volgt: u kiest de werkruimte die u wilt huren en deelt de overige faciliteiten met de andere huurders. Deze faciliteiten, zoals het toilet en de vergaderruimte, zitten bij de huurprijs inbegrepen. Easyspaces garandeert u op deze manier dat er geen onverwachte financiële tegenslagen op uw mat zullen verschijnen. Wel zo fijn!

Nog meer mogelijkheden om een bedrijfspand te huren in Bergen op Zoom

De Suikerfabriek zal niet voor iedereen de meest ideale bedrijfsruimte zijn. Een artsenpraktijk of voedselleverancier hebben bijvoorbeeld heel andere behoeften in een werkruimte. Behandelkamers, medische faciliteiten, koelings- of klimaatkassen zijn dan eigenschappen waar u naar kunt zoeken in een bedrijfsruimte. Geen nood! Easyspaces heeft ook zulke bedrijfspanden in de aanbieding. Projecten De Melkfabriek, De Suikerfabriek en De Poort van Berrege zijn alle drie panden in Bergen op Zoom die ruimte bieden aan speciale werkruimtes. Informeer dus vooral bij Easyspaces voor de opties wat betreft het huren van een bedrijfspand in Bergen op Zoom.

https://www.easyspaces.nl/