Zoek jij naar een nieuwe baan en wil je graag aan de slag gaan als KAM manager? Het is begrijpelijk dat je dan het liefst een baan vindt waar jij voldoende uitdaging in vindt. Hierdoor kun je al je kwaliteiten optimaal inzetten. Schakel daarom een specialist als ISO-point in. Zij zijn al jaren een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor werkgevers en werknemers op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Zij weten dus als geen ander waar ze op moeten letten om voor jou de perfecte baan te vinden als KAM manager. Door middel van een persoonlijk gesprek en je cv, wordt gekeken naar je kwaliteiten en wordt de opdrachtgever gekozen die het beste bij je past? Benieuwd geworden? Solliciteer direct online of neem contact op met ISO-point door te bellen.

Jouw wensen voor een baan als KAM manager staan centraal

Zie jij al helemaal voor je hoe jouw perfecte baan als KAM manager eruit moet komen te zien? Je hebt hier vast al wel een bepaald beeld bij. En je wilt natuurlijk ook dat de ideeën overeenkomen met de baan die je uiteindelijk vindt. Schakel daarom de hulp in van een specialist als ISO-point. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe ze een werkgever moeten vinden die voldoet aan al uw eisen. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen begint met uw nieuwe baan als KAM manager. Zelf hebben ze ook een aantal eisen opgesteld waaraan jij moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan. Zo moet je beschikken over een hbo-diploma in een technische studierichting en minimaal vijf jaar ervaring hebben in een soortgelijke functie. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct!

Dit is waar jij aan moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan

Om te gaan werken als KAM manager is het belangrijk dat je beschikt over bepaalde unieke kwaliteiten. Over welke kwaliteiten we het hier precies hebben? Om als KAM manager aan de slag te gaan moet je beschikken over een afgeronde hbo-opleiding in een technische studierichting en 5 jaar ervaring hebben in een vergelijkbare functie. Daarnaast is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met de certificering en het beheren van ISO systemen. Dit is namelijk een groot onderdeel van de werkzaamheden. Voldoe je aan deze eisen én sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan direct op een vacature voor KAM manager bij ISO-point. ISO-point is actief in vele branches. Deze specialist zorgt ervoor dat je de baan vindt bij een opdrachtgever die volledig bij jou past.