Goed materiaal en personeel is essentieel tijdens de uitvoering van elk project. Hierbij is het van belang dat u de risico’s van te voren goed in kaart brengt. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Van damversterking tot verlegging van een kanaal, het gebruik van een groutanker is een pré

Als u een dam, kade of kanaal gaat verleggen is het van groot belang dat het water op de juiste plek blijft liggen. Om dit te garanderen gebruikt u bijvoorbeeld een damconstructie of damwand. Het is uiteraard zaak dat deze goed blijven staan. Daarom schakelt u een specialist in die met een groutanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Zoekt u een specialist die gespecialiseerd is in het verankeren van grond- of waterkerende constructies? Ga dan voor de diensten van De Vries Titan. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.