Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Een lichtplan laten maken door Lichtkunde

Het maken van een uitgebreid en professioneel lichtplan vormt de basis voor uw nieuwe woning of wanneer u uw huidige woning wenst te verbouwen. Lichtkunde staat u bij met deskundig advies en stelt samen met u een lichtplan op. De juiste verlichting kan een ruimte helpen om sfeer en rust te creëren.

Lichtadvies van Lichtkunde: de basis voor een sfeervol verlichte ruimte

De waarde van de juiste verlichting in een ruimte wordt vaak onderschat. We hebben een vast plan dat we als leidraad gebruiken wanneer wij voor u een lichtplan ontwerpen. Zo komen we eerst bij u langs, om de ruimtes met eigen ogen te kunnen bekijken. We gaan met u in overleg en bespreken uw wensen en verwachtingen voor uw nieuwe lichtplan.

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige medewerkers vertalen uw wensen naar een uitgebreid lichtadvies dat wij met u tot in het kleinste detail zullen doornemen. We werken indien nodig samen met andere partijen: denk hierbij aan interieurarchitecten, stylisten en ontwerpers. We zetten alles in om u een volledig uitvoerbaar en efficiënt lichtadvies te kunnen geven, waarmee u honderd procent tevreden bent.

Bij Lichtkunde vinden we het milieu ook meer dan belangrijk. Zo zorgen wij er te allen tijde voor dat onze lichtplannen gefocust zijn op sfeer, techniek maar ook op duurzaamheid. We proberen het energieverbruik van onze lichtplannen zo beperkt mogelijk te houden door het gebruik van slimme schakelaars en LED-verlichting.

Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van verlichting. Zo kunt u ervan uitgaan dat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten en/of diensten en wilt u hier meer informatie over ontvangen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Via onze website vindt u een contactformulier waarop u, wanneer u deze invult, zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt. Uiteraard zijn wij ook per e-mail of telefonisch te bereiken.

Op onze website vindt u tevens een impressie van ons werk en krijgt u wellicht ideeën of inspiratie voor verlichting die in uw woning of werkomgeving zou kunnen passen.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Kindermeubilair

Muurposters voor een nieuwe look

Maak je huis inbraak-proof