Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Een rolcontainer kopen voor een soepele logistieke keten

Het kopen van een rolcontainer doet u, net als het kopen van pallets, voor het efficiënt en veilig kunnen opslaan en vervoeren van uw goederen. Rolcontainers zijn vooral geschikt voor grotere en/of zwaardere voorwerpen en vormen zo een slimme ergonomische oplossing. Bij Rotom Nederland in de buurt van Eindhoven bent u aan het juiste adres om een standaard rolcontainer te kopen, maar ook om exemplaren op maat te laten maken. Dé logistieke faciliteerder denkt graag met u mee over oplossingen binnen uw supply chain.

Een rolcontainer kopen of toch huren?

Pallets kopen doet u voor de meest uiteenlopende goederen. Een rolcontainer vinden we vooral terug in intern en extern transport. Het vaakst komen we ze tegen bij retailers en grootwinkelbedrijven. Of een rolcontainer voor u de beste oplossing is, is afhankelijk van uw distributievorm. Dé logistiek faciliteerder van Nederland voorziet u hierin graag van adviezen. Niet alleen kunt u bij deze specialist rolcontainers aanschaffen, ook kunt u deze huren.

Het ontstaan van de rolcontainer

In de jaren zeventig van de vorige eeuw nam de logistieke sector een ware vlucht. Verbetering van de omstandigheden van de magazijnmedewerkers was iets wat hieruit voortvloeien. De rolcontainer was geboren. Tegenwoordig zien we deze transporteenheden vrijwel overal terug: van supermarkten tot ziekenhuizen. Alhoewel ook het kopen van pallets essentieel is voor veel distributiecentra, zijn de rolcontainers nog veel flexibeler. Kwalitatief hoogwaardige exemplaren zijn tegenwoordig maximaal flexibel. Rotom Nederland in de buurt van Eindhoven kan u over de verschillende modellen rolcontainers vertellen, zodat u een gedegen keuze kunt maken.

Tal van soorten tot uw beschikking

Het mag dus duidelijk zijn; een rolcontainer moet in de supply chain passen om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij dé logistiek faciliteerder en expert in transporteenheden vindt u tal van soorten: twee-, drie- of vierheks rolcontainers, nestbare rolcontainers, isotherm rolcontainers en antidiefstal rolcontainers zijn slechts enkele voorbeelden daarvan.

Gerelateerde artikelen

Jouw verhuizing in een handomdraai geregeld met onze volledige verhuisservice

Uw spullen gaan veilig van A naar B dankzij deze internationaal koerier

Verhuizen naar Rotterdam