U heeft verschillende mogelijkheden voor het bekleden van de vloer van uw werkplaats of fabriekshal. Rubbermatten voor de industrie behoren tot de meest veilige optie. Welke is nu het beste voor uw situatie? Het is meer dan begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom adviseert een specialist zoals Matten.nl u graag bij de aanschaf van uw rubbermat op rol. Zij brengen uw wensen en gebruik van de situatie in kaart en op basis daarvan stellen ze de juiste rubbermat voor. Zo weet u zeker dat u de beste mat aanschaft. Matten.nl is leverancier van werkelijk elke mat die u zich maar kunt voorstellen. Van de rubbermat op rol tot aan een deurmat met daarop de logo van uw bedrijf, het is geen probleem voor deze specialist.

U kunt uw deurmat met logo in maar liefst 100 kleuren laten drukken

Een logo op een deurmat laten drukken is natuurlijk niets nieuws. Maar vind maar eens een deurmat die precies bij de huisstijl van uw bedrijf past! Laat daarom uw deurmat met logo in kleur maken door Matten.nl. U kunt bij dit bedrijf kiezen uit maar liefst 100 kleuren om het logo op uw deurmat te laten afdrukken. U bestelt uw logomat heel simpel bij Matten.nl, dé specialist als het gaat om matten, zo ook de rubbermat op rol. Eerst kiest u de oriëntatie en achtergrondkleur van de mat. Vervolgens voegt u uw logo of afbeelding toe en kiest u de plaats, oriëntatie en kleur van de afbeelding. Wilt u tekst toevoegen aan de deurmat? Voeg deze dan ook toe en kies meteen de kleur waarin u de tekst wilt laten afdrukken. Vervolgens is uw logomat klaar om geprint te worden en zal hij binnen 24 uur naar u verzonden worden.

Zorg voor een goede eerste indruk en plaats een deurmat met logo

Een logomat bestellen bij Matten.nl zorgt voor een uitstekende binnenkomer voor uw klanten of gasten. En uw bedrijfslogo is de eerste subliminale boodschap die ze krijgen. In plaats van een saaie zwarte entreemat, zorgt een deurmat met logo meteen voor een persoonlijk karakter. De deurmat brengt uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht, al zodra men de eerste stap in uw bedrijfspand zet. Dit maakt zo’n deurmat de perfecte manier om uw bedrijf of merk te promoten. U bestelt zo’n deurmat op maat bij Matten.nl. Dat gaat heel eenvoudig in zijn werk. U hoeft alleen maar uw logo te uploaden en uw voorkeuren aan te geven. Binnen 24 uur is uw nieuwe logomat klaar. U kunt bij deze specialist terecht voor werkelijk elk type mat die u zich kunt voorstellen, van een rubbermat op rol tot aan een douchemat.