Het is belangrijk dat er binnen schoonmaakbedrijven wordt gewerkt met de juiste materialen en de beste apparatuur. Alleen op deze manier is het voor de medewerkers mogelijk om hun werk zo goed mogelijk te doen en te zorgen dat de klanten volledig tevreden zijn. Daarom is het aan te raden om als schoonmaakbedrijf industriële stofzuigers in huis te halen. Hiermee kan iedere kantoorruimte, magazijn, school en dergelijke goed schoongemaakt worden, tegen lagere operationele kosten. De meeste industriële stofzuigers hebben gecertificeerde HEPA-filters en maken weinig geluid. Hierdoor is het mogelijk om overdag schoon te maken, bijvoorbeeld op kantoren en andere werkomgevingen, wat natuurlijk heel handig is. Hierdoor kunnen de kosten laag gehouden worden.

Industriële stofzuigers voor opzuigen van ontbrandbare stoffen

Bij bepaalde beroepen wordt er veel met gevaarlijke stoffen gewerkt, bijvoorbeeld stoffen die gemakkelijk ontbrandbaar zijn. Deze stoffen moeten met zorg worden behandeld. In deze industrieën is schoonmaken heel belangrijk, want wanneer dit niet gebeurd, kunnen er gevaarlijk situaties ontstaan. En die wilt u natuurlijk liever voorkomen. Daarom is het verstandig om als bedrijf dat met ontvlambare stoffen te maken heeft industriële stofzuigers in huis te halen. Hiermee kunt u namelijk ontbrandbare stoffen opzuigen, zonder dat het gevaar bestaat dat de industriële stofzuiger ontploft. Industriële stofzuigers zijn namelijk beveiligd tegen explosies: ze voorkomen de ontsteking van ontbrandbare stoffen.

Industriële stofzuigers voor de voedingsmiddelenindustrie, horeca en farmaceutische industrie

Het is altijd belangrijk om een schone en hygiënische werkplek te hebben. Dit geldt in bepaalde sectoren echter nog meer dan in andere. Voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie, horeca en farmaceutische industrie is hygiëne van groot belang. Wanneer regels betreffende hygiëne hier niet nageleefd worden, dan kan de gezondheid van mensen in gevaar komen. Goed schoonmaken is in deze sectoren dus van groot belang. Het gebruik van industriële stofzuigers kan hierbij helpen. Deze stofzuigers staan bekend om het leveren van hoge prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Ook zijn er talloze accessoires voor industriële stofzuigers beschikbaar. Vaak zijn industriële stofzuigers compact van formaat, waardoor ze niet veel ruimte in beslag nemen op de werkvloer. Ook maken deze stofzuigers nauwelijks geluid, waardoor deze ook gebruikt kunnen worden als er gasten in de horecagelegenheid aanwezig zijn of mensen geconcentreerd moeten werken en liever niet gestoord worden.

Voor meer info :