Ererondje
Image default
Electronica en Computers

Een Windows 10 licentie kopen

Toen Microsoft met de nieuwe Windows 10 licentie op de markt kwam werd deze in eerste instantie gratis aangeboden. Veel klanten gingen daar op in. Ze lieten hun bestaande PC met Windows 8.1 upgraden naar Windows 10. Dat leek een heel goedkope oplossing maar natuurlijk zat hier een heel slimme marketing constructie achter. Je kocht namelijk niet de volledige versie maar slechts een gedeeltelijke tijdelijke proefversie. De goedkoop variant bleek een duurkoop te zijn. Lekker gemaakt met het aas van Microsoft kochten mensen massaal de dure betaalde variant van Windows 10. En met die aanschaf werd hun, in de aanloopfase, het vel over de oren getrokken. De marketing stunt had gewerkt en de val sloeg dicht.

Waarom een officiële licentie beter is

Op zoek naar de officiële download van Windows 10 zal je een hoop kaf onder het koren tegenkomen. Het is dan ook zoeken in een oerwoud van downloads naar de beste licentie waarmee je alleen het goede van Windows 10 naar binnen haalt, en niet de bugs die er door internetcriminelen in verwerkt zijn. De officiële licentie mag echter alleen door officieel geregistreerde verkopers worden verkocht. Wie naar een game key verkoper gaat komt er al snel achter dat je daar een officiële versie koopt. Je koopt niet alleen de licentie maar ook de service die je erbij mag verwachten. Je hoeft niet in een lange wachtrij te staan voordat je iemand van Microsoft te spreken krijgt; een normale klantenservice van de webwinkel is een betere optie.

Een licentie zonder winkel

Ga je voor een licentie om Windows 10 te downloaden, dan doe je er verstandig aan om de reguliere winkel links te laten liggen. Feit is dat men daar niet weet wat de functionaliteiten van Windows 10 zijn, en wat de beste variant en keuze voor jou is. Beter is het dan ook om voor deze aankoop naar de specialist te gaan. Bij Gamekeydiscounter weet men precies wat voor variant jij nodig hebt. Op die manier betaal jij niet voor onnodige fratsen in een winkel maar wel voor het beste product.

Voor meer info :