Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Trouwfotograaf Zwolle

Better Safe than Sorry!

Van een professioneel fotograaf mag verwacht worden dat hij zijn spullen voor elkaar heeft. Fotograaf Zwolle was druk met een trouwreportage op landgoed Den Alerdinck toen zijn camera het begaf. Lees hier verder hoe dit afliep.

 

Trouwfotografie Zwolle

Deze dag had de fotograaf een sportief bruidspaar. Hij kende het paar via de lokale fietsclub waar hij de bruid gefotografeerd had tijdens haar ‘pipi-langkous’ act bij de Vossejacht, speciaal georganiseerd voor kinderen. Zij bleek een voormalig top turnster te zijn. Ook de bruidegom is van het fitte type. Dit kon hij mooi bewijzen met het vervoermiddel dat het bruidspaar voor deze dag gekozen had, namelijk een heuse ouderwetse bakfiets!

Toen het bruidspaar de poort op het landgoed binnen kwam rijden lag de fotograaf al in positie om dit tafereel smaakvol te vereeuwigen. Na de eerste fot werd het zoekerbeeld echter zwart. Wat was hier aan de hand? Veel tijd om daar over na te denken was er echter niet, want de fotograaf moest verde met dit tafereel, wat vlak voor de trouwceremonie plaatsvond. Uiteraard gaat de professional van STUDIOVHF nooit op pad zonder reserve apparatuur en al helemaal niet bij een bruidsreportage. Dus snel de body gewisseld en verder gewerkt. Het bruidspaar zag mij wel even weglopen, maar heeft verder niets gemerkt.

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Vincent Hartman maakt al sinds begin jaren negentig trouwreportages in de regio Zwolle. Destijds werkte hij al met twee bodies, een geladen met kleurenfilm, de ander met zwart-wit film. De ruim twintig jaren daarna, is nog nooit een camera stuk gegaan op cruciale momenten, tot vandaag dan. Zo’n tweede camera is toch ruim 1,3 kilo die meegezeuld wordt om eigenlijk nooit uit de tas te komen, maar fotograaf Zwolle blijft dit toch maar doen. De dag van Ruben en Annemarie heeft dat maar weer eens bewezen.

https://www.studioetf.com/blog/2014/9/2/better-safe-than-sorry