Wanneer je meer wilt leren over de horeca sector, zijn er verschillende opleidingen die je daarvoor kunt volgen. Voordat je een keuze maakt, is het verstandig om eerst goed na te denken of je een volledige opleiding of toch liever een cursus wilt volgen. Het verschil is de tijd die het kost om de opleiding te volbrengen en de lesstof die je krijgt. Zo bereidt de volledige horeca opleiding bij Linnartz Opleidingengroep je voor op alle aspecten van het horeca vak. De opleiding duurt ongeveer 2,5 jaar. Ook is het mogelijk om een kortere horeca cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je bijvoorbeeld meer over het management van een restaurant, het runnen van een café of hygiëne in de horeca. De cursussen zijn vaak korter van duur en prima te volgen naast een drukke baan in de horeca sector. 

Welke van deze horeca opleidingen past het best bij jou?

Nadat je nu al een tijdje in e horeca werkt als bijbaan heb je hoogstwaarschijnlijk een passie voor dit vak opgebouwd. Zie je het al helemaal voor je hoe je ook in de toekomst in de horeca werkt? Dan is het volgen van een horeca opleiding of cursus echt wat voor jou. Tijdens deze studie leer je alles wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te gaan in de horeca. Je hebt bij Linnartz Opleidingengroep keuze uit verschillende horeca opleidingen. Zo kies je tussen de opleidingen: Sommelier, Wijnproducent, Restaurant en Horeca Hotel Management. Zie jij het al helemaal voor je hoe je aan de slag gaat als wijndeskundige bij een chique restaurant? Of droom je er eerder van om alles te leren over het management van je eigen horecazaak? Dankzij een horeca opleiding ligt de toekomst aan jouw voeten.

Volg een horeca cursus op een locatie bij jou in de buurt

Wanneer je een horeca cursus of opleiding gaat volgen, is het fijn dat je de lessen dicht bij huis kunt volgen. Vind je ook niet? Zo heb je alle tijd om je te richten op de lesstof en de stage, terwijl je amper tijd kwijt bent aan het reizen naar de leslocatie. Het is mogelijk bij Linnartz Opleidingengroep. Zij bieden hun horeca opleidingen aan op verschillende locaties verspreid door het hele land. Volg je opleiding in Breda, Amsterdam of Nijmegen. Zo is er altijd een locatie dicht bij jou thuis. En woon je niet in een van deze steden? Doordat de opleidingslocaties goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer ben je er zo.