Het is niet zo gek dat je graag werkt dichtbij je huis en woonplaats. Filter daarom eenvoudig en snel online bij WR de regio waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ben jij gespecialiseerd in een vak en wil je deze kennis graag overdragen binnen een bedrijf? In dat geval kan een mechanical engineer, assistent accountant of systeembeheer vacature, interessant voor je zijn. Ligt jouw specialisatie op het gebied van Web, Cloud of ICT? En sluiten PHP Developer, Back-end of .Net vacatures naadloos aan op jouw interessegebied? Wil je werken als .Net ontwikkelaar? Ook dan is het interessant om een kijkje te nemen in het vacature-aanbod van WR. Waar in Nederland ga jij het liefste fulltime aan de slag?

Werk voor grote bedrijven en solliciteer op een vacature voor onder andere systeembeheer

Wil je altijd al voor grote bedrijven willen werken die bijvoorbeeld goed op je CV staan en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? WR beschikt over een ruime database aan bekende werkgevers in het binnenland en buitenland, zoals Heineken, Coca-Cola en Disney. Bekijk vandaag nog ons aanbod aan .Net vacatures, of reageer op een vacature op het gebied van systeembeheer, assistent accountant of mechanical engineer. Waar ligt jouw interessegebied? WR is gespecofieerd in het vinden van jouw ideale match. En met meer dan 2.000 organisaties die regelmatig beroep op dit bedrijf doen, ligt die ene droombaan misschien ook voor jou te wachten!

In vier stappen solliciteren op onder meer .Net vacatures

Zie je wel eens interessante vacatures voorbij komen waarbij je aan de slag zou kunnen gaan als mechanical engineer, assistent accountant of binnen systeembeheer? Of lijkt een van de .Net vacatures, bijvoorbeeld .Net Developer, jou wel wat. Dan wordt het tijd om actie te ondernemen! Nadat je op een van de vacatures hebt gesolliciteerd, gaat het team voor jou afstemmen en matchen. Een passende vacature wordt voorgesteld én het team van WR regelt jouw sollicitatiegesprek. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het aanbod aan vacatures te bekijken en contact op te nemen. Met 28 jaar ervaring en 97% tevreden sollicitatiegesprekken is de kans groot dat jij binnenkort aan de slag gaat!