Met de stijgende temperaturen is je tuin ongetwijfeld je favoriete plekje om te vertoeven. De juiste gartendeko maakt dit gevoel helemaal compleet. Wil jij ook een vakantiegevoel in je tuin? Dan moet je zeker eens naar de tuinposters van gartenposter.de kijken. Fantastische wandposters van klein tot XXL, zodat je een heel jaar door kan genieten in je tuin.

Fantastische kleuren en een haarscherpe kwaliteit, met de gartendeko van gartenposter.de kies je voor kwaliteit. Al meer dan 10 jaar staan ze bij gartenposter.de garant voor gartendeko met een ongelofelijke kleurenpracht. Bovendien kan je deze gartendeko in weer en wind laten hangen, want de tuinposters zijn waterdicht. Als je dan ook nog weet dat deze gartendeko met een garantie van drie jaar komt en ze ook niet verkleuren door de zon, dan doe je met deze wand posters een fantastische aankoop. Een investering waar je jaren plezier van gaat hebben en die van je tuin een bijzondere oase van rust maakt.

 

Monteren in slechts enkele minuten

Uiteraard wil je liever in je tuin genieten van de zon, dan uren in de weer te zijn met het monteren van je gartendeko. Daar hebben ze bij gartenposter.de rekening mee gehouden. In slechts enkele minuten monteer je de poster in je tuin. Er zijn online maar liefst 10 mogelijke bevestigingssystemen te vinden, die allemaal even eenvoudig te monteren zijn.

Bekijk zeker de mogelijkheden en kies het systeem dat bij jou en je tuin past. Bij gartenposter.de garanderen ze je, dat je helemaal geen ervaren klusser hoeft te zijn om optimaal van je gartendeko te kunnen genieten. Met een garantie van 5 jaar op deze bevestigingssystemen zit je sowieso goed.

 

Gartendeko naar jouw smaak

Meer dan 7.000 afbeeldingen waaruit je kan kiezen, dat is echt enorm. Op gartenposter.de ben je best wel even zoet om een afbeelding uit te kiezen voor op je gartendeko. Tenzij je perfect weet wat je wil natuurlijk. Ongerepte stranden, berglandschappen of rustgevende watervallen, teveel om op te noemen! Zo pas je je tuinposter perfect aan je smaak, je tuin of de sfeer die je wil scheppen in je tuin. Ben je zelf een begenadigd fotograaf op heb je je zelf de perfecte foto voor je tuin in je bezit? Perfect! In enkele seconden stuur je gartenposter.de je eigen foto door, die vervolgens op het tuindoek wordt gedrukt. Dit kost helemaal niet meer en ze garanderen dezelfde piekfijne en haarscherpe kwaliteit. Unieke gartendeko hoeft helemaal niet peperduur te zijn.

 

Gartendeko op jouw maat

Op gartenposter.de.be bestel je jouw gartendeko in het formaat dat je zelf wil. Vergeet vaste standaardformaten. Heel eenvoudig geef je je gewenste afmetingen van je tuinposter in en binnen de week staan ze ermee voor je deur. Zo past je gartendeko steeds perfect, of het nu om een kleine of een XXL poster gaat. Tot een formaat van 10 x 5 meter geniet je van je tuinposter, winter en zomer. Waar wacht je nog op om ook jouw gartendeko te bestellen?

 

Voor meer info : http://www.gartenposter.de/gartendeko/