Ererondje
Image default
Kinderen

Geboorte cadeau

Geboorte cadeau

Het zat er al een tijdje aan te komen, nu ik de twintig reeds ben gepasseerd gaan steeds meer vrienden en vriendinnen van mij samenwonen, trouwen en kinderen krijgen. Dat laatste is onlangs voor het eerst voorgekomen bij een zeer goed bevriend stel van mij. Ze zijn beide 25 jaar en wonen alweer vier jaar samen. Trouwen zit er voorlopig nog niet in, ik vermoed dat ze wel genoegen gaan nemen met een samenlevingscontract, maar je weet het maar nooit natuurlijk. De kans is altijd aanwezig dat ze dit feestje toch niet aan hen voorbij kunnen of willen laten gaan. Een geboorte cadeau was waarnaar ik op zoek moest gaan, het trouw cadeau kan nog even wachten. Ze verwachten namelijk in april hun eerste kindje. Ze hebben me al verklapt dat het een jongetje gaat worden en ik kijk erg uit naar de bevalling. Ik houd erg veel van kinderen en ik weet zeker dat als ik de ware heb gevonden ik ook zeker kinderen wil. Zo ver is het echter nog niet, maar het heeft ook geen haast. Ik wil natuurlijk goed voor de dag komen en daarom wil ik op de proppen komen met een geboorte cadeau die het kind en/of de ouders nooit meer zullen vergeten. Dat verdienen zij zonder enige twijfel. Nu heb ik echt geen flauw idee wat een geschikt geboorte cadeau is want ik heb zelf dus nog geen kinderen en ik zit er niet zo in. Dus ben ik te rade gegaan bij mijn ouders, vooral mijn moeder wist gelukkig wel waar ik op zoek moest gaan voor een mooi geboorte cadeau. Zij moet dit ook nog weleens kopen voor jongere collega’s op haar werk waarmee ze bevriend is geraakt. Zodoende heeft ze door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het aanschaffen van een geboorte cadeau.

Mooi geboorte cadeau

Mijn moeder raadde me een website aan waar ik zonder al te veel moeite en kopzorgen een geschikt geboorte cadeau zou kunnen vinden. De naam van deze site kan ik jullie lezers dan ook zeker niet onthouden: babykadowinkel.nl. De naam zegt het al: hier vind je vele cadeaus voor de kleine. Maar dat is nog klang niet alles, ook vind je hier een geboorte cadeau voor de ouders van het kind of voor andere familieleden. Het hangt er maar net vanaf waarnaar je op zoek bent en voor wie. Het geboorte cadeau die ik voor ogen had was een grote knuffelbeer. Hopelijk gaat dit zijn lievelingsknuffel worden en slaapt hij hier de rest van zijn leven wel mee. Ik heb namelijk ook ooit een blauwe beer gekregen als geboorte cadeau van kennissen van mijn ouders en die staat nog altijd bij mijn hoofdkussen. Ik schaam me er absoluut niet over om dat te moeten zeggen, dat is gewoon iets dat een gewoonte is geworden in iemands leven. Een troost is het ook vaak geweest. Vooral toen ik nog jong was maar ook nu is af en toe is het weleens fijn om uit te huilen, zeker als een relatie op de klippen loopt en dan is die beer nog steevast een rots in de branding voor mij. Dat was dus een perfect geboorte cadeau en mijn moeder vond dit ook zeer zeker een goed idee van mij om als geboorte cadeau aan de baby en zijn ouders te schenken. Hopelijk zal de jongen er ook veel steun uit kunnen halen en wellicht schept dit alvast een band tussen mij en de jongen als hij later is opgegroeid. Ik ben immers een goede vriend van de ouders dus hij al me ongetwijfeld nog vaak ontmoeten. En daarom wil ik een goede oom van hem zijn.

Gezocht en gevonden

Zodoende ging ik op de site op zoek naar een geboorte cadeau in de vorm van een knuffelbeer. De kleur maakte me op zich niet zo veel uit en de afmeting ook niet. Als hij maar lekker in de hand ligt en vooral zacht is. De categorieën op de site waren allen zeer overzichtelijk terug te vinden en het kostte me dan ook maar weinig moeite om het geboorte cadeau te vinden. De knuffels stonden allen onder dezelfde categorie maar binnen deze categorie kon ik nog verder zoeken op prijs, grootte en ga zo maar door. Echt een fantastisch opgezette site en je ziet dat mensen met een voorliefde voor het perfecte geboorte cadeau bezig zijn geweest om deze site op te zetten en te onderhouden. Ik had dan ook al snel het geboorte cadeau gevonden en ik kon direct overgaan tot het maken van een bestelling. Wel had ik ze voor die tijd een mail gestuurd om erachter te komen of ze het geboorte cadeau op voorraad hadden liggen. Gelukkig was dit zeer zeker het geval en ze vonden het helemaal niet erg dat ik eerst de kat uit de boom keek, dat kwam wel vaker voor. Het bestellen via het internet is een eitje en dat gold ook zeker voor de site waar ik het geboorte cadeau vandaan heb gehaald:

  • eerst maak je natuurlijk je keuze en klik je het geboorte cadeau naar wens aan
  • vervolgens vul je de bestellinggegevens in. dat komt dus neer op je adresgegevens en op welke manier je wilt betalen. dit kan via allerlei mogelijkheden. Denk aan PayPal, Ideal of credit card
  • en dan is het alleen nog een kwestie van betalen en wachten tot de bezorging
Voor meer info : http://www.babykadowinkel.nl/geboorte-cadeau