Ererondje
Image default
Bedrijven

Gevelreclame

Gevelreclame

Voor een bedrijf is het natuurlijk erg belangrijk om reclame te maken, u wilt immers dat mensen van uw onderneming op de hoogte zijn. Er zijn verschillende manieren om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Hebt u een eigen bedrijfspand, dan is gevelreclame een zeer goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. U kunt hierbij kiezen uit verlichte en onverlichte gevelreclame. Vooral de eerste variant trekt natuurlijk veel aandacht, maar als uw pand zich op een locatie bevindt waar in het donker weinig mensen langskomen, dan is dit misschien wat overbodig.

 

Goede gevelreclame

Niet iedere gevelreclame is even effectief. Wilt u een optimaal effect bereiken, dan is het belangrijk dat de reclame:

  • past bij uw bedrijf
  • er mooi uitziet
  • goed opvalt
  • duidelijk is

Zelf hebt u natuurlijk te weinig kennis om een ontwerp te maken dat aan al deze eisen voldoet. Daarom kunt u hier ook het beste experts voor inschakelen. Wel kunt u aan hen uw wensen doorgeven en zij kunnen dit dan verwerken in een mooi ontwerp dat niet alleen aansluit op uw wensen en past bij uw onderneming, maar wat ook past bij uw bedrijfspand. Zij kunnen u ook adviseren of u voor de gevelreclame het beste kunt kiezen voor een bord, losse letters of verlichte letters.

 

Verlicht

Kiest u voor verlichte letters, dan kunt u hiervoor het beste gebruik maken van LED-verlichting. Niet alleen omdat dit energievriendelijk is en u dus hiermee een hoge energierekening vermijdt. Maar ook omdat er interessante fiscale regelingen zijn met betrekking tot gevelreclame waarbij gebruik gemaakt wordt van LED-verlichting. Dergelijke subsidies zijn natuurlijk altijd erg interessant en kunnen zorgen voor een flinke besparing in de kosten. Overweegt u gebruikt te gaan maken van gevelreclame, vergeet dan ook vooral niet om hiervoor een omgevingsvergunning aan te vragen.

Voor meer info : http://www.mondice.nl/gevelreclame/