Ererondje
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen

Goedkoop auto leasen

Goedkoop auto leasen bij Autoleasecentrale is mogelijk dus u hoeft nergens naar toe te gaan. Hoe u de auto samenstelt is geheel aan u. U mag zelf kiezen uit het type auto en het model. We kunnen vele merken en modellen aanbieden en dat tegen scherpe tarieven. U betaalt elke maand een vooraf afgesproken vergoeding. Ook in fiscaal opzicht zijn er vele voordelen, die we graag met u bespreken. Onze klanten kiezen het meest voor de operational leasevorm of voor de financial leasevorm.

Goedkoop auto leasen op basis van Financial lease
Met financial lease blijft u economisch en juridisch eigenaar van uw auto. Wij betalen de auto voor u maar u ontvangt van ons wel de factuur met het aankoopbedrag. Fiscaal gezien liggen daar voor u de voordelen. Want de BTW over dat aankoopbedrag is vorderbaar bij de belastingdienst. Daarnaast kunt u aanspraak maken op de investerings- en renteaftrek.

Goedkoop auto leasen op basis van Operational lease
Hebt u geen tijd om de onderhoud en reparaties voor uw auto zelf te regelen? Ziet u het niet zitten om alle administratieve verplichtingen zelf te doen, zoals het regelen van een verzekering, de wegenbelasting en eventueel het aanvragen van vervangend vervoer in het geval van pech? Lease uw bedrijfsauto dan via ons met operational lease als leasevorm! We regelen alles voor u. Verzekeringen, vervangend vervoer, wegenbelasting, periodiek onderhoud en eventuele reparaties bekostigen wij en regelen wij. We maken vooraf een schatting van de totale kosten en deze tellen we op bij het maandelijks te betalen leasebedrag. Gemak, eenvoud, duidelijkheid en service. Dat is autoleasing met operational lease.

Meestal inbegrepen bij de leaseprijs met operational lease:
De WA Casco verzekering met optioneel Europa dekking
Onderhoud van de auto, reparaties, winterbanden, et cetera.
Rente en afschrijving
Vervangend vervoer in het geval van pech of schade
Alsmede in het geval van (periodiek) onderhoud.

Uw bedrijfsauto zelf samenstellen
U mag uw eiegn bedrijfsauto zelf samenstellen naar wens. Vraag bij twijfel naar onze voorwaarden.

Zonder BKR-toetsing
Het leasen van een bedrijfsauto is in de meeste gevallen gewoon mogelijk indien u een z.g. “negatief BKr” hebt. Dit verschilt overigens per leasevorm. Vraag ons om advies!

Voordelen van het leasen van onze auto’s
– Lease via ons is altijd het goedkoopst!
– Vervangend vervoer is mogelijk
– Zeer laagdrempelig voor starters en ZZP’ers.
– Uw auto wel of niet op de jaarbalans plaatsen
– Vaste maandelijkse kosten
– Uw auto kunt u zelf samenstellen
– BTW is, afhankelijk van de leasevorm, terug te vorderen!
– Het is ook mogelijk om nu direct een offerte op te vragen.

 

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl