Wilt u een laatste gebaar van eer aan uw overleden dierbare geven? TOWA maakt voor u een grafsteen op maat. Met een maatwerk grafsteen geeft u een persoonlijke tint aan het graf van de overleden dierbare. Bij de specialist mag u de grafsteen altijd volledig naar eigen wens ontwerpen. Hier worden geen extra kosten voor gerekend. Het ontwerpen van een grafsteen gebeurt op basis van vier stappen: kies de afmeting van de steen, kies het materiaal en de kleur, maak de grafsteen op met letters en afbeeldingen en verstuur de order. Naast grafstenen op maat kunt u bij de specialist ook terecht als u online een urn wilt kopen.

Kies uit verschillende materialen wanneer u een grafsteen gaat ontwerpen

TOWA is de specialist op het gebied van grafstenen en gebruikt verschillende materialen. Zowel rvs als aluminium zijn mogelijk als u een grafsteen wilt laten ontwerpen. Beide materialen gaan lang mee en zijn bestendig tegen alle weersinvloeden. Als u gaat voor rvs, dan heeft u keuze uit geborsteld rvs en gepolijst rvs. Gaat uw voorkeur uit naar aluminium? Dan heeft u keuze uit verschillende kleuren van de grafsteen: goud, zilver, brons of zwart. Het is ook mogelijk de grafsteen te laten bewerken met verschillende materialen en kleuren. Naast grafstenen kunt u bij de specialist ook terecht als u online een urn wilt kopen.

Eenvoudig online een grafsteen ontwerpen

U zit in een vervelende periode. Er is onlangs een dierbare van u overleden en daarom moet er van alles geregeld worden. Een van deze zaken, is het organiseren van de uitvaart. Ook moet er een passende grafsteen komen om het graf van de overleden dierbare aan te duiden. Vaak gaat er in deze zaken veel tijd zitten. Daarom maken ze het u bij een specialist genaamd TOWA iets makkelijker in deze moeilijke situatie. Zij maken het mogelijk om de grafsteen online te ontwerpen in samenwerking met partners in binnen- en buitenland. U stelt de grafsteen precies samen zoals u dat wilt. Vervolgens wordt de grafsteen op kwalitatieve manier geproduceerd en snel geleverd. Gaat het om een crematie in plaats van een begrafenis? Bij deze specialist bent u ook aan het juiste adres als u online een urn wilt bestellen.