Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heeft u behoefte aan professionele keerwanden?

Heeft u behoefte aan professionele keerwanden?

De keerwanden zijn een handig hulpmiddel dat flexibel inzetbaar is. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om auto’s van een bepaald terrein te weren, een scheiding te creëren tussen twee gebieden om een gebied ontoegankelijk te maken voor voetgangers. Daarnaast zijn de keerwanden gemakkelijk te verplaatsen en erg sterk. Wij vinden het namelijk belangrijk om producten van hoge kwaliteit te leveren. U hoeft zich bij  dus geen zorgen te maken dat de keerwanden van kapot zullen gaan tijdens het transport, verplaatsen of gebruik.

De productie van de keerwanden

De keerwanden worden geproduceerd met hoogwaardig beton, dat garant staat voor een leven lang gebruik. Door het slim en efficiënt gebruik van materialen en mallen zijn de kosten laag te houden; dat is weer voordelig voor u als klant. De volgende belangrijke kwaliteitseisen  worden hoog gehouden:

  • Duurzaam beton. De keerwanden die aangeboden worden gaan lang mee.
  • Scherp geprijsd. Het is belangrijk dat de producten, naast duurzaam ook nog eens betaalbaar zijn.
  • Goede service. De klantenservice staat elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en problemen helpen op te lossen.

Zo kunt u dus verantwoord uw keerwanden kopen.

U vindt meer informatie op de website

Op onze website vindt u alle modellen die aangeboden worden. Het kan dan ook een goed idee zijn om u daar eens te oriënteren. Het is echter ook mogelijk om persoonlijk  langs te komen. Tijdens de openingsuren bent u welkom om binnen te lopen en de keerwanden van dichtbij te bekijken. Het maakt daarbij niet uit of u de intentie heeft om de producten privé, particulier of industrieel te gebruiken, iedere klant krijgt de aandacht en antwoorden die nodig zijn.

Voor meer info : http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/keerwanden/