Ererondje
Image default
Winkelen

Henkelman

Henkelman: professionele vacuümmachines

Als u op zoek bent naar een kwalitatief goede en professionele machine die producten vacuüm kan verpakken, dan zit u goed met een machine van Henkelman. Deze apparaten worden al lange tijd gebouwd in Europa en zijn zeer robuust. Het ontwerp is ook Europees. Dit is te zien aan de strakke en functionele belijning, waarbij de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Apparaten van Henkelman hebben weinig onderhoud nodig en u kunt ze zelf eenvoudig schoonmaken. Dit alles zorgt ervoor dat Henkelman al een periode marktleider is op het gebied van vacuümmachines. U kunt een dergelijke machine voor veel toepassingen gebruiken, voor zowel food als non-food producten. Bij food producten kunt u denken aan het luchtdicht verpakken van stukken vlees voor uw restaurant. Op het moment dat u het product nodig heeft, wilt u graag dat het vlees vers is en er mooi uit ziet om te presenteren op het bord van uw gasten. Een vacuümverpakking biedt hier uitkomst. Het zorgt er voor dat het vlees vers blijft, door het luchtdicht te verpakken en zo er voor te zorgen dat er geen bacteriën of schimmels kunnen groeien. Daarnaast zorgt het plastic laagje ook voor bescherming. Het zorgt er voor dat het vlees er vers uit blijft zien en dit zorgt er weer voor dat u het product, eenmaal bereid, mooi kunt presenteren op een bord. Bij non-food producten denkt u misschien in eerste instantie niet aan de noodzaak van een vacuümverpakking. Want waarom zou iets wat u niet opeet toch vers moeten blijven? In sommige gevallen is dit wel belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan zonnebrand. Als zonnebrand te lang wordt blootgesteld aan lucht en licht, loopt de beschermingsfactor achteruit. Daarmee kunt u dus zeggen dat de kwaliteit van het product achter uit gaat en dat is precies wat u wilt voorkomen. Door de spullen luchtdicht te verpakken, verkleint u deze kans. Luchtdicht verpakken houdt logischerwijs in dat er geen lucht bij kan komen, hierdoor kan de beschermingsfactor ook niet veel achter uit lopen. Dit is vooral prettig wanneer u bijvoorbeeld de producten per vrachtwagen door Europa moet vervoeren. Om kwaliteitsvermindering tegen te gaan kun u de producten verpakken in een vacuümverpakking van Henkelman, bij vanuhm.nl!

De voordelen van een Henkelman machine

Met het aanschaffen van een machine van Henkelman koopt u een kwaliteitsproduct. Alle modellen van Henkelman worden ontworpen volgens Europees ontwerp en gemaakt in de eigen fabriek. Op deze manier weet u zeker dat u een kwalitatief hoogstaand product in huis haalt dat jaren mee zal gaan. Verder zijn alle modellen van Henkelman onderhoudsvriendelijk, u hoeft bijvoorbeeld maar eens per halfjaar of jaar het apparaat te laten nakijken door een monteur. Verder zijn er weinig onderhoudseisen. Alle apparaten van Henkelman kunt u eenvoudig zelf schoonhouden. Bovendien zijn ze krachtig en betrouwbaar. Henkelman apparaten zijn daarnaast vooral eenvoudig te bedienen, zodat u direct van het apparaat gebruik kunt maken na de aanschaf.

Waar u de machines bestellen kunt

Henkelman machines kunt u aanschaffen bij diverse dealers in Nederland. Een van deze dealers is VanUhm.nl, dit bedrijf bevindt zich in het oosten van Nederland in het plaatsje Borne. Hier is een grote winkel en showroom gevestigd. Zij bieden diverse apparaten van Henkelman aan, naast nog zeer veel andere producten. Zo kunt u bij Van Uhm terecht voor onder andere diverse soorten andere apparaten. Hierbij kunt u denken aan snijdmachines, gehaktmolens, kookketels, mengmachines of worst separeer apparatuur. Ook bieden zij een grote keuze in kleiner materiaal. Hierbij kunt u denken aan allerhande opzetstukken voor bovenstaande machines, aan vacuümzakken voor de vacuümmachines van Henkelman, maar ook aan handschoenen, weegschalen of thermometers. Ook biedt het bedrijf een groot assortiment aan kruiden en specerijen aan, om uw gerechten nog lekkerder te maken. Van Uhm staat bekend als groothandel voor de horeca, zoals u kunt zien, kunt u hier alles vinden voor een horecabedrijf van groot tot klein. Op het gebied van vacuümmachines van Henkelman verkopen zij een aantal modellen.

  • Tafelmodellen: kleinere apparaten die vooral geschikt zijn voor de kleine tot middelgrote horeca en retail gelegenheden.
  • Enkelkamer: Van Uhm biedt de series Polar, Falcon en Marlin aan van dit model.
  • Dubbelkamer: de modellen uit de serie Polar, Falcon en Titan zijn te koop. Logischerwijs zijn deze modellen groter dan de enkelkamer apparaten. Zij hebben ook een grotere inhoud en een groter vermogen. Bij uitstek geschikt voor de grotere industrie waarbij veel en vaak producten vacuümverpakt moeten worden.
  • Diptanks: in een diptank wordt een product in een krimpverpakking gestopt. Dit zorgt voor een optimale hygiëne en zorgt daarnaast voor een mooie presentatie. Bij uitstek geschikt wanneer uw producten aan strenge hygiënische eisen moeten voldoen.

Voor al deze producten met de bijbehorende uitleg kunt u kijken op de website van het bedrijf. Van Uhm kunt u op het internet terugvinden via de website www.vanuhm.nl. Hier kunt u uitgebreide informatie vinden over alle producten die dit bedrijf u kan leveren. Daarnaast staat hier ook alle meer praktische informatie. Hier wordt bijvoorbeeld het telefoonnummer en het emailadres van het bedrijf bedoeld, dus de contactgegevens. Ook kunt u hier lezen dat het mogelijk is om alle apparaten en machines in werking te zien. Van Uhm nodigt u van harte uit om langs te komen in de showroom om zo alle modellen in werking te zien. Op deze manier kunt u eenvoudig een keuze maken voor een product dat het beste bij uw organisatie, wensen en budget gaat passen.

Voor meer info : http://www.vanuhm.nl/henkelman/