Het aanvechten van uw ontslag bij een arbeidsconflict

Het kan dat u een arbeidsconflict heeft met uw werkgever. Dan is het verstandig om snel juridisch hulp te zoeken bij het aanvechten van uw ontslag. Bij een gespecialiseerd bedrijf genaamd Juridisch Platform kunt u beginnen met eerst gratis advies in te winnen. Zij bieden u directe hulp en helpen u vaak al binnen 2 dagen na uw ontslag. Wanneer een ontslag met goedkeuring van beide partijen wordt geregeld is het vaak geen enkel probleem. Echter is het vaak alleen de werkgever die dit wil doordrammen. Vaak resulteert dit dan in een arbeidsconflict en een onwerkbare situatie. U heeft dan een keuze om een gespecialiseerd bedrijf in de hand te nemen om te kijken wat u kunt doen na een ontslag.

Een arbeidsconflict en u wordt ontslagen, welke rechten heeft u?

Het kan dat u door een arbeidsconflict wordt ontslagen door uw werkgever. Na heel wat commotie bent u eindelijk thuis en vraagt u zichzelf af wat nu uw rechten zijn. Wanneer u een specialist zoals Juridisch Platform in hand neemt geven zij u hier graag antwoord op. Het eerste gesprek bij deze specialist is dan ook geheel vrijblijvend. Terugkomend op uw ontslag na een arbeidsconflict, waar heeft u nu daadwerkelijk recht op? Allereerst heeft u recht op een ww-uitkering, echter moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. U kunt hierbij denken aan zaken zoals: u heeft niet zelf het initiatief tot ontslag genomen en u mag zeker ook niet te snel instemmen met een ontslag.

Een verstoorde relatie met uw baas? Wat te doen bij een arbeidsconflict

Het kan dat u uw ontslag krijgt door een conflict of ruzie met uw baas of uw leidinggevende. Dit fenomeen wordt dan ook wel een arbeidsconflict genoemd. Vaak wordt dit geschil veroorzaakt door een niet te overbruggen verschil van inzichten. Dit kan over verschillende zaken gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld over de wijze waarop een functie moet worden geleid, maar ook botsende karakters kunnen dit arbeidsconflict opwekken. Het is dan verstandig om te bekijken wat de mogelijkheden voor u zijn. Het is hierbij zeker aan te raden om een specialist in te schakelen. Juridisch Platform helpt u met uw ontslag of non-actiefstelling. Zij hebben dan ook jarenlange ervaring en samen met deze specialist wordt er bekeken wat er voor u gedaan kan worden.

Voor meer info :