Bent u op zoek naar een natuurgeneeskundige in Rotterdam, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze natuurgeneeskundige in Rotterdam is de meest gerenommeerde in de regio en heeft jarenlang ervaring in de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam. Het motto van de natuurgeneeskundige Rotterdam houdt in dat de mens een essentieel deel is van de natuur en visa versa. Des te meer meer wij ons loskoppelen van deze notie, hoe meer kwaad wij doen in het grotere geheel van ons milieu, onze planeet maar ook ons lichaam. De natuur en de mens staan in een constante wisselwerking. Als natuurgeneeskundigen Rotterdam proberen wij een tegengeluid teweeg te brengen in de huidige toxische staat van de mens.

Klachten, het lichaam is geen industrie

Heeft u ook wel eens last van bepaalde klachten? Door ons drukke moderne leven kunnen we vergeten om te ontspannen en op een hogere frequentie te vibreren als we ons hier niet direct en intentioneel op concentreren. Kleine klachten zoals, slechtere ogen, constipatie, stress, kortademigheid, prikkelbaarheid, een slechte nachtrust, overmatig slijmaanmaak, PH waarde uit balans en etcetera kunnen makkelijk ontstaan in onze huidige maatschappij als u niet op uw gewoontes en uw lichaam let. Dit kan uiteindelijk leiden tot een groter, ernstiger plaatje zoals een slecht hart, hoge bloeddruk, verkalkte aderen, slechte gewrichten, een slechte spijsvertering en alle gevolgen van dien. Onze natuurgeneeskundige Rotterdam ziet deze dingen dan ook niet als aparte klachten maar als een holistisch gegeven waar een bijpassende oplossing voor nodig is. 

Speciaal voor u

Samen met u kijken we naar uw wensen en gewoontes, zijn er dingen in uw dieet of uw gewoontes die misschien aanwijzingen kunnen zijn voor grotere klachten of meer zeggen over de aard van uw lichaam? Wij helen niet uw klachten, maar uw lichaam als natuurgeneeskundigen Rotterdam.