Ererondje
Image default
Dienstverlening

Het laten maken van een iPhone App

Er zijn verschillende merken mobiele telefoons verkrijgbaar op de markt. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen de prijzen, en uiteraard de functies en het uiterlijk van de telefoon. Er wordt echter ook onderscheid gemaakt tussen de diverse besturingssystemen van de apparaten. Maar welke zijn er allemaal?

Het besturingssysteem van Apple

Veel mobiele telefoons maken gebruik van het besturingssysteem van Android. Hierbij kun je denken aan telefoons van merken zoals Samsung, HTC en Nokia. Het merk Apple maakt echter gebruik van een ander besturingssysteem. Het gaat hierbij om het systeem genaamd iOS. iPhone’s en tablets maken dus gebruik van dit systeem. Steeds meer mensen stappen over van Android naar een mobiele telefoon van Apple.

Apps voor de iPhone

 

Met de iPhone is het mogelijk diverse Apps te downloaden. Het kan hierbij om allerlei verschillende soorten Apps gaan. Apps voor de iPhone kunnen worden gedownload met behulp van iOS. Steeds meer bedrijven laten een app maken voor de iPhone. Er zijn bovendien veel gebruikers van deze telefoon, je kunt er dus veel mensen mee bereiken. Een iPhone app laten maken is daarom een verstandige keuze.

Het vinden van een app ontwikkelaar

Het vinden van een app maker is niet heel moeilijk. Er zijn namelijk verschillende aanbieders waarbij je terecht kunt voor het laten maken van een iPhone app. Er worden daarbij echter wel diverse prijzen gehanteerd. Voor je een aanbieder, of app ontwikkelaar, kiest is het dan ook erg belangrijk om naar de prijzen te kijken.

Voor meer info : http://imediastars.nl/app-maken-voor-smartphone-of-tablet