Ererondje
Image default
Mode en Kleding

Horecakleding

Horecakleding is erg belangrijk. Hoe deze kleding eruit ziet is nog belangrijker. Het is het visitekaartje van uw horeca onderneming. Horecakleding zorgt voor een verzorgde, eenduidige uitstraling en geeft uw gasten een vertrouwd en luxe gevoel. U wilt toch zelf ook niet bediend worden door mensen in jeans en een vies shirtje? Als er horecakleding gedragen wordt, is het minstens zo belangrijk hoe het gedragen wordt. Het horeca personeel draagt de horecakleding met trots! En natuurlijk is de horecakleding schoon en gestreken indien dit nodig is. Een instructie voor het personeel is hierbij een verstandige keuze! Hierbij legt u uit dat de horecakleding speciaal voor hen en de gasten is aangeschaft, hoe ze de kleding moeten behandelen en bewaren en hoe het gedragen moet worden. Shirt in de broek of juist erover? Sloof twee keer knopen of een keer? Al die dingen kunt u bespreken met uw personeel. Horecakleding is er uiteraard in verschillende vormen, kleuren en maten. Wilt u een luxe uitstraling of juist een smetteloze uitstraling? Wilt u praktische keuken kleding of nette kleding voor de bediening? Beide situaties vragen om een aparte benadering. Verschillende opties zijn mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo of huisstijl terug te laten komen in de horecakleding. Op die manier straalt u nog meer professionaliteit uit naar uw gasten.

Zomer en winter

Ook aan verschillende seizoenen is gedacht. En wat dacht u van speciale bodywarmers voor de medewerkers die het terras in de vroege lente bedienen? Alles voorzien van het logo en eventueel aanvullende tekst die past bij de horeca onderneming. Uiteraard is alle horecakleding in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Ook de stofkwaliteiten kunt u kiezen. Zo zijn er lichte, katoenen sloven beschikbaar voor de zomer, maar ook waterafstotende, dikkere stofkwaliteit sloven voor als het in de winter nodig is. De kleding is uiteraard voorzien van handigheden zoals zakjes en knoopjes om bijvoorbeeld van een lange mouw een korte mouw te kunnen maken binnen hetzelfde kledingstuk.

Passen

Twijfelt u aan de pasvorm en de maten van de horecakleding? U en uw team – of een delegatie hiervan – kunnen de kleding van tevoren uiteraard komen passen. Ook kunt u dezelfde kleding onbedrukt in verschillende maten bestellen, passen en vervolgens met de juiste maten laten bedrukken. Veel is mogelijk en u kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden op het gebied van horecakleding.

Voor meer info : http://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/