Met de Liebherr UWTes 1672 Vinidor is een inbouw wijnklimaatkast met een vrijstaand broertje. U heeft met deze kleine wijnklimaatkast toch de beschikking over twee afgescheiden temperatuurzones. Deze inbouww wijnklimaatkast heeft een frame van edelstaal met daarin UV-werend glas. De UWTes 1672 biedt de mogelijkheid om 34 flessen van bordeauxformaat op te slaan te verdelen over twee afzonderlijke zones. Dit zorgt er voor dat deze wijnklimaatkast 53 Kg weegt. Liebherr heeft met de UWTes 1672 een reddot award gewonnen.  De Liebherr UWTes 1672 Vinidor beschikt over 5 legniveaus waarvan er drie telescopisch geleid zijn. Door de telescopische legniveaus is het mogelijk om de wijnen naar je toe te trekken, zodat het gemakkelijk is om ook de achterste flessen te kunnen pakken. De Liebherr UWTes 1672 is een design meubelstuk wat past in elke huiskamer of restaurant, maar ook in de kantooromgeving. Het is een schitterend functionele wijnklimaatkast die het genieten van wijn gemakkelijker maakt. De wijnen zijn onder de juiste omstandigheden bewaard, waarbij de serveertemperatuur optimaal is. Hierbij worden onaangename geuren buiten de wijnkast gehouden en ook de luchtvochtigheidsgraad gecontroleerd. Hierdoor komende de geserveerde wijnen nog beter tot zijn recht. Het onderste deel van de UWTes 1672 wordt doorgaans gebruikt om witte wijn en rosé wijn op temperatuur te bewaren op serveertemperatuur. Daarbij is het mogelijk om rode wijnen op keldertemperatuur te bewaren. Uiteraard is het niet verplicht om dit zo te doen, want de temperaturen binnen de compartimenten kunnen naar eigen inzicht en wensen worden ingesteld. De rode wijnen die geserveerd worden staan op serveertemperatuur in bijvoorbeeld het bovenste compartiment. De deur van deze wijnkast sluit niet vanzelf zoals de UWT 1682. De UWTes 1672 is voorzien van een stevig handvat om de deur te openen.

Wanneer u deze wijnkast aanschaft via Cavepromotor levert u dat ook een wijncadeaubon op. Hierdoor kunt u kennismaken met de wijnen uit het gamma van Wijnpromtor.

Voor meer info : http://www.wijnklimaatkast-wijnkoelkast-wijnbewaarkast.nl/caveshop/wijnklimaatkasten/liebherr-uwtes-1672-pr