Ererondje
Image default
Winkelen

iprototype.nl

Domotica wordt ook wel huisautomatisering genoemd. De eerste domotica toepassingen waren rechtstreeks afkomstig uit de industriële en bedrijfsautomatisering. Hierbij moet u denken aan systemen als toegangscontrole, klimaatcontrole en centrale schakelingen voor de verlichting.

De eerste ontwikkelingen in domotica waren voornamelijk gericht op de ondersteuning van mensen met een lichamelijke beperking. Pas aan het eind van de vorige eeuw kwam de grote doorbraak in domotica. Rond die tijd ontstond een standaard waardoor het mogelijk werd dat verschillende systemen met elkaar konden communiceren. 

De opkomst van internet heeft aan de wieg gestaan van de tweede generatie domotica. Alle apparaten die op de huidige systemen zijn aangesloten hebben de beschikking over een ethernetaansluiting. Hierdoor is het mogelijk om apparatuur, die door middel van domotica gekoppeld staan, te bedienen via bijvoorbeeld uw computer of een app op de smartphone.

Domotica zorgt dat u van afstand veel kunt bedienen: van de verwarming tot de gordijnen, van de verlichting tot de alarminstallatie en van het koffiezetapparaat tot de sauna.

Over deze webshop:

Deze webshop biedt hoge kwaliteit producten voor een zeer scherp tarief. Ook wordt de webshop door klanten gemiddeld zeer hoog beoordeeld. Indien u op zoek bent naar een goede service, snelle verzending en een lage prijs, dan is het zeker aan te raden om eens de website te bezoeken.

Het uitgebreide assortiment, waar diverse topmerken te vinden zijn, wordt regelmatig geupdate. Op zoek naar een goed assortiment met een goede prijs / kwaliteit verhouding? Zoek niet verder en bezoek de website door op de link onderaan dit artikel te klikken. Indien u vragen heeft met betrekking tot de producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. De klantenservice staat u graag te woord.

Voor meer info : http://www.iprototype.nl