Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Jouw verhuizing in een handomdraai geregeld met onze volledige verhuisservice

Maak het jezelf gemakkelijk en schakel verhuisbedrijf GoedkoopVerhuizen in als je verhuisplannen hebt. Natuurlijk kun je een verhuizing ook zelf regelen, maar dat kost vaak veel tijd. Met ons verhuisbedrijf weet je zeker dat je nergens omkijken naar hebt en dat alles piekfijn geregeld wordt.

Het inschakelen van GoedkoopVerhuizen bespaart je een hoop gedoe. Profiteer van onze complete verhuisservice zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is. Regel je verhuizing direct online. Je krijgt direct inzicht in de kosten zonder dat er iemand langskomt om de inboedel op te nemen. Jouw inboedel is volledig verzekerd tegen schade. Als extra service verhuizen we de bestaande nuts- en kabelaansluitingen gratis mee.

Verhuizen zonder zorgen dankzij de Erkende Verhuizers van GoedkoopVerhuizen

GoedkoopVerhuizen heeft een Garantie Certificaat. Daarnaast werken we alleen met Erkende Verhuizers die hun vak verstaan. De verhuizers gaan zorgvuldig met je spullen om. Om beschadiging tijdens de verhuizing te voorkomen gebruiken we dekens, spanbanden en stootkussens. Zo komt jouw inboedel veilig in het nieuwe huis aan. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan is je inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000.

Regel je verhuizing efficiënt online

Ga je binnenkort verhuizen? Schakel dan GoedkoopVerhuizen in. Wij leveren kwaliteit en zekerheid tegen een scherpe prijs. Vul het online boekingsformulier in en je krijgt direct een nauwkeurige offerte. Vervolgens kun je binnen een paar eenvoudige stappen je verhuizing boeken. Dan kun je je daarna weer concentreren op de leuke dingen van een verhuizing.

 

Voor meer info : https://www.goedkoopverhuizen.nl/over_ons/kwaliteitsgarantie/erkende_verhuizers.aspx