Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Kachelpijp enkelwandig

Houtkachels worden steeds populairder. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de hoge prijzen van gas, dat hout heel goedkoop is en dat houtkachels milieuvriendelijk zijn. Zelfs bedrijven overwegen daarom tegenwoordig om over te gaan op het stoken op hout. Daarnaast brengt een houtkachel meer sfeer in huis. De rook en dampen van een houtkachel moeten echter wel goed afgevoerd worden. Datzelfde geldt natuurlijk voor gaskachels. Ook als een kachelpijp enkelwandig is, wilt u natuurlijk de beste en veiligste kachelpijp. Bij HGB-Trading vindt u de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

 

Duurzame kachelpijp enkelwandig

Bij HGB-Trading vindt u zwarte stalen kachelpijp van twee millimeter carbon staal. Hiervan heeft u jaren stookplezier. Deze dikwandige stalen pijp van het merk Warmfire® staat garant voor de beste kwaliteit die u maar kunt vinden. Een blauwgegloeide kachelpijp moet bijvoorbeeld al na twee stookseizoenen vervangen worden. Als u dus houdt van een rustieke uitstraling, duurzaamheid en weinig onderhoudskosten is het materiaal van uw kachelpijp enkelwandig carbon staal. Een andere optie zijn de roestvrijstalen enkelwandig kachelpijpen, van Warmfire®, die ook bijzonder duurzaam zijn, doordat ze gemaakt zijn van RVS 361 L dat zo glad is dat er geen corrosie kan ontstaan. In ieder geval zijn al onze kachelpijpen en rookkanalen van de hoogste kwaliteit en voldoen ze zelfs aan de strengste veiligheidseisen.

 

Kachel enkelwandig, kwaliteit voor een scherpe prijs

 

Voor de kachelpijpen van HGB-Trading betaalt u bovendien geen cent teveel.

Ziet u binnen veertien dagen een goedkopere pijp met hetzelfde veiligheidsniveau? Dan krijgt u van ons het verschil gewoon terug. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

 

Zelf monteren van kachelpijp enkelwandig

 

Een enkelwandige kachelpijp kunt u alleen gebruiken tussen de kachel en de muur of het plafond. Daar bent u verplicht om het aan te sluiten op een dubbelwandig rookkanaal. Het is daarom belangrijk om de juiste verloopstukken aan te schaffen, zodat uw kachelpijp naadloos aansluit bij het verdere rookkanaal dat naar de schoorsteen leidt. Omdat de kachelpijpdelen over elkaar schuiven, moet u rekening houden met een verlies van vijf centimeter van de oorspronkelijke lengte. Een extra aandachtspunt bij het aansluiten van de kachelpijp is dat u de verjonging naar beneden toe moet monteren. Alleen op die manier loopt de condens terug in het kanaal en krijgt u geen vlekken aan de buitenkant van het rookkanaal. Als uw kachel een achteraansluiting heeft, is het handig om een T-stuk aan te sluiten. Zo wordt tijdens het schoorsteenvegen roet en condens opgevangen in het deksel, in plaats van dat het in de kachel terechtkomt.

 

Kachelpijp enkelwandig laten monteren

 

Als u niet zo technisch bent of u wilt er honderd procent zeker van zijn dat alles helemaal perfect gemonteerd is, dan komen onze vakmensen graag uw kachel en kachelpijp monteren. Door hun ervaring en de voortdurende bijscholing die ze krijgen kunnen ze eventuele problemen voorkomen. Wij monteren kachelpijpen vanaf de kop van Noord Holland tot in de regio Utrecht.

 

Goede service bij kachelpijp enkelwandig

 

HGB-Trading werkt doorlopend aan verbetering van de producten en de diensten. Door de voortdurende innovatie krijgt u altijd de beste kwaliteit met de beste service voor de laagste prijs. Ook al is uw kachelpijp enkelwandig, u wilt dat deze perfect in orde is en dat u er geen omkijken naar heeft. Daarvoor zorgen wij graag. Kom gerust langs bij onze showroom met magazijn in Velserbroek of bestel op de webshop. U heeft uw bestelling binnen 24 uur in huis. Als u de kachelpijp liever komt afhalen, dan is dit vanzelfsprekend ook

Voor meer info : http://www.hgb-trading.nl/rookkanaal-kachelpijp