Ererondje
Image default
Woning en Tuin

keuze wandlampen

Onlangs heb ik mijn schoolexamen gehaald en ga ik beginnen met studeren. Dat betekent voor mij ook dat ik op kamers ga. Ik deel samen met een goede vriend een klein appartement met 2 slaapkamertjes in Amsterdam. Dit appartement hebben we een maand terug gekocht en zijn meteen begonnen met de inrichting. Het is een redelijk nieuwe woning, en we hebben daarom gekozen dat we een moderne inrichting willen. Maar door de kleine ruimte kwamen we al snel een probleem tegen, hoe krijg je goede verlichting in een kleine kamer? Met zo weinig ruimte is het moeilijk om een grote vloerlamp neer te zetten en plaats voor een tafeltje of nachtkastje met een tafellamp erop is er amper. Ik heb een klein bureautje maar hier is eigenlijk te weinig plaats voor om een lamp op te zetten. De wandlamp was daarom de ideale oplossing voor ons probleem. We hebben een redelijk moderne woning dus hebben we een aantal moderne wandlampen gekocht. Boven mijn bureau hangt een kleine industriële wandlamp die ik ook kan verstellen. De wandlamp heeft een handige draaifunctie en een schakelaar die naast mijn bureau zit, die tevens een dimmer bevat. Deze neemt dus geen ruimte in beslag op mijn bureau, waardoor ik gewoon kan studeren aan mijn kleine bureau. Ook hebben we wat grotere wandlampen boven de bedden hangen, waardoor de hele kamer eigenlijk verlicht wordt en we ook in bed eventueel nog goed kunnen lezen. In de badkamer hangen boven de spiegels ook langwerpige wandlampen met mooi wit LED-licht. Over het algemeen zijn wandlampen erg geschikt voor iedere kamer. Je kunt ze krijgen in alle maten en soorten. Voor ons is het ideaal omdat wij voor de rest vrij weinig ruimte hebben voor bijvoorbeeld vloerlampen. Wij hebben gekozen voor wat moderne wandlampen, maar ze zijn ook in allerlei andere stijlen te verkrijgen zoals klassiek en ook zijn er veel wandlampen voor kinderkamers.

 

Toen we opzoek zijn gegaan naar de geschikte verlichting voor onze nieuwe woning, zijn we gaan zoeken op het internet. Na een tijdje zoeken zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij de website directlampen.nl. Aan hen hebben wij ons probleem van de kleine ruimte voorgelegd. Zo zijn we op de oplossing gekomen, wandlampen.

 

Wandlampen nemen weinig ruimte in beslag, geven goed licht en zijn in veel maten en prijzen verkrijgbaar, wat voor ons natuurlijk heel handig is omdat we een kleine kamer hebben en een niet al te groot budget. Tevens heeft deze webshop een showroom in Veenendaal waar we uitgenodigd werden om een aantal lampen te bekijken die we zelf al gezien hadden op de website. Hier kregen we een kop koffie aangeboden en konden we de lampen in het echt zien. We hebben toen wat meer over de inrichting verteld en op basis daarvan hebben zij ons een aantal lampen geadviseerd. Omdat de verzending toch gratis is bij de webshop hebben we even gewacht met het kopen en nog even overlegd. Kort daarna hebben we via de website onze wandlampen gekocht. De levering van onze lampen was gratis en heel snel. Van 1 lamp ontbrak een onderdeel die de volgende dag meteen werd opgestuurd, zonder kosten! Achteraf gezien zijn wij erg tevreden over de wijze waarop de website ons geholpen heeft. Ze hebben ons heel vriendelijk behandeld, snel en gratis geleverd en goed advies gegeven.

 

Wij hebben gekozen voor wat modernere wandlampen, omdat dit in ons geval goed bij ons interieur en onze ruimte past. Maar deze winkel heeft een veel groter assortiment dan alleen moderne wandlampen. Ze hebben een heel breed assortiment in alle soorten en stijlen lampen. Denk bijvoorbeeld aan vloerlampen, hanglampen, kinderlampen en klassieke en industriële lampen. De klassieke lampen zijn vooral gemaakt van chroomkleurig staal geven een klassieke indruk, wat de naam eigenlijk al zegt. Industriële lampen worden ook steeds populairder. Het zijn vaak hanglampen, maar kunnen ook wandlampen zijn die gebaseerd zijn op de lampen die werden gebruikt in de fabrieken rond de industriële revolutie. Ze zijn vaak van staal, ook de kap.

 

Na mijn ervaring kan ik deze website zeker aanbevelen. Heel vriendelijk personeel, uitstekende service en een zeer uitgebreid assortiment

Voor meer info : http://www.directlampen.nl

Gerelateerde artikelen

Een modern knikarmscherm

HR houtkachel

Boilers bij HGB-Trading