Het uitzoeken van een urn is iets waar u liever niet te lang bij stilstaat, maar is wel een belangrijke keuze om te maken. U wilt uw dierbare een mooie laatste rustplaats geven en een plek voor nabestaanden om de dierbare te herdenken. Bij Koopeenurn.nl begrijpen ze dit maar al te goed en daarom hebben zij een ruim aanbod aan rvs urnen. Deze roestvrijstalen urnen zijn onderhoudsvriendelijk en worden in verschillende maten en vormen geleverd. Voor een goede prijs bepaalt u zelf welk soort urn er bij u thuis of op de gedenkplek komt te staan.

Rvs urnen: ze bieden verschillende vormen en maten

Als onderdeel van onze rvs urnencollectie bieden we ook miniurnen aan. Deze kunt u bijvoorbeeld aanschaffen wanneer u de as van uw dierbare wilt verdelen onder meerdere nabestaanden. Zo kan elke nabestaande een mini-urn mee naar huis nemen om de dierbare te gedenken. Deze rvs miniurnen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo biedt Koopeenurn.nl bloemenkern urnen, kolomurnen en teardrop urnen. Maar ook urnen in de vorm van een cilinder, kubus, piramide, tulp of roos zijn mogelijk. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de urn te laten personaliseren. Met verschillende kleuren, belettering en accessoires kan er een mooi en persoonlijk ontwerp gemaakt worden. Zo kan bijvoorbeeld de naam van uw dierbare op de urn geplaatst worden of kunt u kiezen voor een mooie boodschap. Koopeenurn.nl helpt u graag om de urn helemaal naar wens te maken.  

Neem contact op voor meer informatie

Bij Koopeenurn.nl denken ze in deze moeilijke tijd graag met u mee bij het uitzoeken van een urn. Daarnaast bieden ze nog extra services. Zo zijn de meeste modellen rvs urnen direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast wordt uw bestelling van boven de €75.- gratis voor u thuisbezorgd en verzekeren ze een snelle levering. Ook garanderen ze de beste prijsgarantie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Koopeenurn.nl.

https://www.koopeenurn.nl