Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Kiest u voor een bril of lenzen bij de brillenwinkel in Eindhoven?

Wilt u een nieuwe bril aanschaffen? Kom dan eens langs in de brillenwinkel in Eindhoven. Misschien wilt u een bril eens afwisselen met contactlenzen. Maar wilt u niet te lang bezig zijn met het schoonmaken ervan? Dan zijn daglenzen een goede optie. Dagelijks haalt u nieuwe, frisse lenzen uit de verpakking. Wilt u ze uit doen? Dan gooit u ze gewoon in de prullenbak. Bij Optiek Verhoeven draagt u al daglenzen voor €1,- per dag. Zo kiest u eenvoudig per dag of u een bril of lenzen draagt. De contactlensspecialisten geven u graag advies over het in- en uitdoen van de lenzen.

Last van uw ogen door uw beeldscherm? Deze brillenwinkel in Eindhoven heeft de oplossing

Heeft u een zittend beroep? Dan werkt u vast veel achter een computerscherm. Vaak zorgt dit voor vermoeide ogen door lang staren of een verkeerde zithouding. Optiek Verhoeven is een brillenwinkel in onder andere Eindhoven. Hier vindt u diverse computerbrillen. Deze brillen zijn uitgerust met beeldschermglazen. Uw gezichtsveld is zo gemaakt dat u altijd een comfortabele houding kan aannemen en geen vermoeide ogen meer heeft. U heeft de keuze in het assortiment uit leesbrillen, computerbrillen, sportbrillen, maar ook lenzen en zonnebrillen. Laat u adviseren door de gespecialiseerde opticiens van de brillenwinkel in Eindhoven en kies een bril uit die bij u past.

Word lid van de Contactlens Comfort Club als u naar deze brillenwinkel in Eindhoven gaat

Als u zachte lenzen wilt aanschaffen, kiest u bij de specialist uit een uitgebreid aanbod. Zo weet u zeker dat er lenzen tussen zitten die bij u perfect passen. Bij Optiek Verhoeven, een brillenwinkel in Eindhoven, kiest u bijvoorbeeld ook voor een torische correctie of multifocale lenzen. Heeft u interesse in extra voordelige lenzen? Als u uw zachte lenzen koopt bij Optiek Verhoeven, ontvangt u een leuk voordeel. Iedere drager van de lenzen kan lid worden van de Contactlens Comfort Club (CCC), waarmee u nog voordeliger uit bent en extra kortingen en veel aanvullende services ontvangt. Wie wil dat nu niet!