Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Kiest u voor een bril of lenzen bij de brillenwinkel in Eindhoven?

Wilt u een nieuwe bril aanschaffen? Kom dan eens langs in de brillenwinkel in Eindhoven. Misschien wilt u een bril eens afwisselen met contactlenzen. Maar wilt u niet te lang bezig zijn met het schoonmaken ervan? Dan zijn daglenzen een goede optie. Dagelijks haalt u nieuwe, frisse lenzen uit de verpakking. Wilt u ze uit doen? Dan gooit u ze gewoon in de prullenbak. Bij Optiek Verhoeven draagt u al daglenzen voor €1,- per dag. Zo kiest u eenvoudig per dag of u een bril of lenzen draagt. De contactlensspecialisten geven u graag advies over het in- en uitdoen van de lenzen.

Last van uw ogen door uw beeldscherm? Deze brillenwinkel in Eindhoven heeft de oplossing

Heeft u een zittend beroep? Dan werkt u vast veel achter een computerscherm. Vaak zorgt dit voor vermoeide ogen door lang staren of een verkeerde zithouding. Optiek Verhoeven is een brillenwinkel in onder andere Eindhoven. Hier vindt u diverse computerbrillen. Deze brillen zijn uitgerust met beeldschermglazen. Uw gezichtsveld is zo gemaakt dat u altijd een comfortabele houding kan aannemen en geen vermoeide ogen meer heeft. U heeft de keuze in het assortiment uit leesbrillen, computerbrillen, sportbrillen, maar ook lenzen en zonnebrillen. Laat u adviseren door de gespecialiseerde opticiens van de brillenwinkel in Eindhoven en kies een bril uit die bij u past.

Word lid van de Contactlens Comfort Club als u naar deze brillenwinkel in Eindhoven gaat

Als u zachte lenzen wilt aanschaffen, kiest u bij de specialist uit een uitgebreid aanbod. Zo weet u zeker dat er lenzen tussen zitten die bij u perfect passen. Bij Optiek Verhoeven, een brillenwinkel in Eindhoven, kiest u bijvoorbeeld ook voor een torische correctie of multifocale lenzen. Heeft u interesse in extra voordelige lenzen? Als u uw zachte lenzen koopt bij Optiek Verhoeven, ontvangt u een leuk voordeel. Iedere drager van de lenzen kan lid worden van de Contactlens Comfort Club (CCC), waarmee u nog voordeliger uit bent en extra kortingen en veel aanvullende services ontvangt. Wie wil dat nu niet!

Gerelateerde artikelen

Een hypotheek afsluiten voor uw droomhuis in Breda of omstreken

Je lichaam definitief laten ontharen door specialisten in Eindhoven

Op deze manier helpt een weerbaarheidstraining uw kind vooruit