Ererondje
Image default
Kinderen

Kindercamping Drenthe

Kindercamping Drenthe

Bent u alvast wat plannen aan het maken voor de komende zomer? Wilt u graag lekker weg in eigen land en wilt u hierbij absoluut met volle teugen genieten? Bent u op zoek naar een zorgeloze kindercamping? Drenthe is de provincie waar u graag heen wilt? Dan bent u bij Camping De Berken aan het juiste adres. Er is echt van alles te beleven op onze mooie kindercamping. Drenthe is bovendien een oord waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen, ook met de kinderen. Dus wilt u echt eens flink gaan genieten? Bent u op zoek naar een vakantie vol met ontspanning voor uzelf en avontuur voor de kids? Dan zit u hier goed. Wij zien uw reservering graag tegemoet. Wilt u weten wat u allemaal bij ons kunt beleven op onze kindercamping? Drenthe is een gebied waar u graag wat meer over wilt weten? Neem dan even een kijkje op onze geheel vernieuwde en uitgebreide website. Hier vindt u namelijk altijd de informatie die u zoekt. Het is een feit dat u als u op zoek bent naar een kindercamping Drenthe niet links moet laten liggen. Hier bevinden zich namelijk vele mooie campings. Er is voor iedereen wel een geschikte kindercamping. Drenthe biedt er meerdere, maar er kan er maar een de beste zijn. En dat is Camping De Berken! Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst graag even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt of u al dan niet op ons mooie terrein komt kamperen? Wilt u precies weten hoe de vork in de steel zit? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u altijd graag te woord. Daarover is geen twijfel mogelijk. Klinkt dit goed? Laat dan even een bericht voor ons achter via de mail. Uiteraard kunt u ook even bellen, als u dat prettiger vindt. U hebt dan direct contact met ons, zodat u uw vragen kunt stellen. Wij horen graag van u!

Op zoek naar een gezellige kindercamping? Drenthe is geschikt

Bent u al een tijdje op zoek naar een camping die geschikt is voor jong en oud? Vindt u het prettig als uw kinderen vermaakt worden door middel van een animatieprogramma? Dan kunt u het beste op zoek gaan naar een kindercamping. Drenthe kent diverse kindercampings, maar alleen op De Berken zit u echt goed. Hier vindt u namelijk alles wat u zoekt. Bij ons profiteert u van:

 

  • de allerlaagste prijzen
  • een geweldige service
  • de mogelijkheid om een plekje te reserveren
  • een kindvriendelijke plek
  • een goede ambiance
  • leuke speeltuinen
  • een enthousiast recreatieteam
  • een fantastische kinderboerderij
  • en alles wat u nog meer verwacht op een kindercamping

 

Drenthe is een provincie waar u ook heerlijk kunt genieten. Er zijn vele bossen en bovendien beschikt het gebied over tal van kleine vennetjes. Hier kunt u heerlijk zwemmen, samen met de kinderen. De meertjes zijn niet diep, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de kids er niet kunnen staan. Dat scheelt weer een zorg. U bent ieder geval altijd welkom op onze mooie kindercamping! Drenthe is een oord waar jong en oud zich goed vermaakt, dus het is zeker aan te raden om hier uw vakantie door te brengen. Als uw kinderen een geweldige tijd beleven, dan kunt u lekker tot rust komen. U kunt een goed boeken lezen voor uw tent of caravan. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Dat wilt u toch ook? Kijk dan snel op onze site en laat u overtuigen van de pracht van onze leuke kindercamping. Drenthe zal u zeker verrassen, met de mooie bossen, de prachtige heidevelden en de gezellige pretparken.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Bent u bang dat u erg diep in de buidel moet tasten voor zo’n gezellige camping? Wilt u beslist geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Wij kunnen u in ieder geval alvast vertellen dat kamperen bij ons helemaal niet duur is. Wij hanteren een vriendelijke prijs, voor elke kampeerplek. Op die manier zal het u nooit overkomen dat u veel geld neer moet tellen. Ons animatieteam bestaat uit ervaren entertainers, die alle kinderen een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen. Kijk, dat is nou de kwaliteit van onze kindercamping. Drenthe biedt voor u dan veel mogelijkheden om er lekker op uit te trekken met de fiets. En daar hebt u nu eindelijk eens tijd voor, omdat uw kids wel vermaakt worden door het recreatieteam. Bent u hier ook wel aan toe en ziet u het wel zitten op zo’n kindvriendelijke kindercamping? Drenthe is uw favoriete provincie? Kom dan naar Camping De Berken, waar u op uw wenken bediend zult worden. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. U vindt ons in Gasselte, aan de Borgerweg. Dit is een pittoresk Drents dorp, dat u zeker zal betoveren. Bovendien is het dorp rijk aan voorzieningen, zodat u gemakkelijk uw boodschappen kunt doen tijdens het verblijf op deze kindvriendelijke camping. Drenthe biedt daarnaast ook enkele leuke steden, zoals Assen, Emmen, Meppel en Coevorden, die ook allemaal gemakkelijk te bereiken zijn met de auto. Zo kunt u ook nog eens lekker shoppen. Klinkt dit allemaal erg goed, maar wilt u eerst even persoonlijk contact hebben? Bel ons dan even op en stel uw vragen aan onze vriendelijke medewerkers.

Voor meer info : http://www.campingdeberken.nl/camping-drenthe/kindvriendelijke-camping-drenthe/