Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Kindermeubilair

Kindermeubilair

Hebt u jonge kinderen? Bent u in verwachting en dus op zoek naar kindermeubilair? Weet u niet wat u aan de ouders van een pasgeboren kind moet geven of voor de verjaardag van een jong kind van vrienden? Of bent u op zoek naar kindermeubilair voor in de klas? Dan bent u bij ons aan het goede adres want wij van de website junktrunk.nl leveren kindermeubilair in alle soorten en maten. Kindermeubilair van hout welteverstaan. Het gaat hier dus om duurzame en milieuvriendelijke producten die met zorg zijn gemaakt. Het mooie aan ons kindermeubilair is dat het vele functies kan vertolken. Zo is het allereerst natuurlijk bedoeld als zitje en tafeltje. Sommige tafels zijn geschikt voor een persoon, sommige voor twee of meer. Het is maar net hoeveel kinderen je hebt natuurlijk. Wel is het zo leuk om kindermeubilair voor minstens twee kinderen aan te schaffen. Zo kan het vriendje of vriendinnetje ook meespelen en mee-eten. Wij leveren ook aan scholen, dus als u als schooldirecteur geïnteresseerd bent geraakt in ons kindermeubilair, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen naar de leveringsmogelijkheden. Eventueel komt u zelf met een concept of idee aanzetten en dan gaan wij bij onze producenten te rade of dit uitvoerbaar is. Zo hebt u straks wellicht heel bijzonder kindermeubilair op school staan en dat is zeker een pluspunt voor ouders die een basisschool moeten uitkiezen. Niet alleen voor scholen en ouders is dit een goede oplossing, ook voor wachtkamers zoals bij de dokter of de tandarts is de aankoop van kindermeubilair vaak een schot in de roos. Kinderen zijn meestal erg nerveus en door ze te laten spelen zijn ze goed afgeleid en kunt u zonder problemen in de wachtkamer plaatsnemen. Een huilend kind is immers voor niemand een pretje, ook niet voor de overige wachtenden.

Prachtig kindermeubilair

Zoals we daarnet al stelden is het dus handig om kindermeubilair te hebben als je gezamenlijk wilt eten. De kinderen kunnen aan een aparte tafel zitten die je tegen de hoofdtafel kunt aanschuiven. Zo voelen ze zichzelf waarschijnlijk al heel wat en zo kunnen jullie stiekem een oogje in het zeil houden. Niet alleen voor het ontbijt, lunch en diner is kindermeubilair bedoeld. Ons kindermeubilair heeft namelijk tevens als functie om op te spelen. Spelletjes, puzzels en ga zo maar door kunnen gespeeld worden op het tafelblad van ons kindermeubilair. Wij hebben het materiaal zo ontworpen dat het goed aanvoelt en de kans van glijden miniem is. Het kind zit stevig in zijn zitje dus ook daar hoeft u niet bang voor te zijn. Valpartijen dienen immers te allen tijde voorkomen te worden. Het kindermeubilair dat wij van junktrunk te bieden hebben een erg handige oplossing voor de hoeveelheid speelgoed dat een kind tegenwoordig bezit. Je kunt het opruimen in de tafel. De tafel heeft namelijk een blad dat opengeschoven kan worden. Daarin kan je het favoriete speelgoed van je kinderen in kwijt en zo hoeven zij niet lang te zoeken naar bijvoorbeeld hun autootjes, puzzels of Lego. Je schuift het blad opzij en daar is het al. Zo wordt opruimen ook een stuk eenvoudiger en kan je het kind vast overhalen om dit in het vervolg zelf te doen. Dat scheelt nogal veel irritaties als het kind zijn speelgoed altijd maar overal laat slingeren. Een extra functie van het kindermeubilair is dat het van goed materiaal gemaakt is waardoor je het zelfs buiten neer kunt zetten. Het slijt vrijwel niet en er moet wel iets heel ergs mee gebeuren wil er schade ontstaan. En al zou dat gebeuren, dan nog hebt u garantie bij ons. Erg prettig als jullie bijvoorbeeld gaan barbecueën. Je verplaatst het kindermeubilair eventjes naar de grasmat of op het terras en het kind zal een prachtige avond beleven.

Neem gerust eens contact met ons op

Wij verkopen ons kindermeubilair uitsluitend via het internet via bovengenoemde website. Dat scheelt u aanzienlijk want zo kunt u dag en nacht bij ons terecht. Niet alleen voor vragen maar ook voor bestellingen. Dat is sowieso een geweldig voordeel van online aankopen doen: het kan zelfs nog voor het slapen gaan eventjes met behulp van je smartphone. Betalen doe je met behulp van een account op PayPal of iDeal maar betalen met behulp van je credit card is ook altijd een optie. Je hoeft daarna nooit lang te wachten op je kindermeubilair want je kunt het in principe dezelfde week nog ontvangen. Thuisbezorgen doen we dan ook via een gerenommeerde pakketdienst zodat u nooit lang hoeft te wachten. Op onze site ziet u de vele voordelen nog eens op een rijtje en die willen we ook in deze tekst graag even aan u meedelen.

  • Gratis verzending. Die kosten zijn dus geheel in onze handen. Dat betekent dat u dus kunt besparen op reiskosten die u anders had moeten maken met de auto. Met de fiets krijgt u het meubilair immers nooit mee. Dus tel uit uw winst.
  • Als het niet bevalt of er is iets kapot gegaan tijdens het vervoer, dan krijgt u uw geld terug en kunt u het product kosteloos terugsturen. Als u liever een vervangend product wilt, dan kan dat natuurlijk ook.
  • U krijgt maar liefst 14 dagen bedenktijd na aankoop. Ziet u het toch niet zitten om er langer mee te werken, dan kunt u het wederom gratis terugzenden.
  • Dat betekent dat u dus maar liefst 14 dagen retourrecht ontvangt.
Voor meer info : http://www.junktrunk.nl/kindertafels/