Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Knikarmscherm

Knikarmscherm

Hebt u een fijn terras achter uw huis? Wilt u graag kunnen genieten van het mooie weer dat er tegenwoordig in Nederland te vinden is? Het clichébeeld van een koud kikkerlandje is van vervlogen tijden, strenge winters komen nog nauwelijks voor en dit jaar was het zelfs al in februari mogelijk om in een T-shirt op straat te lopen. Dat is een maand die volgens de kalender nog in het seizoen “winter” valt. Wat er precies aan de hand is, is nog onbekend, maar dat we eindelijk kunnen genieten van fijne lentes en warme zomers, dat moge duidelijk zijn. Toch vindt niet iedereen de zon even prettig en dat is goed te begrijpen. Te lang onder invloed van de zon zijn is ook helemaal niet gezond. Zeker als u vakantie hebt en lekker in uw eigen tuin wilt genieten van het mooie weer, maar u tegelijkertijd wilt verbergen tegen de zon, dan is het ophangen van een knikarmscherm een uitstekend idee. Een knikarmscherm is een scherm dat, zoals de naam al doet vermoeden, ingeklapt kan worden. Bijvoorbeeld ‘s nachts of voor periodes dat het weer het niet toelaat om buiten te zitten. Dus tijdens koud weer in de herfst en in de winter of tijdens regenbuien. Hoewel u overigens prima op een late zomeravond nog in de regen onder uw knikarmscherm kunt zitten. Toch is dit knikarmscherm meer geschikt om de zon uit uw gezicht te houden en om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk blootgesteld wordt aan gevaarlijke uv-straling. Dat moet immers te alle tijde voorkomen worden omdat deze straling zelfs kankerverwekkend kan werken. Dat is toch iets waar u niet aan moet denken! Een knikarmscherm beschermt u dan ook tegen deze straling en zorgt er tevens voor dat u niet de godganse dag de zonnestralen in uw gezicht krijgt. Zo blijft u lekker koel in de schaduw.

Een knikarmscherm van zonservice

Zonservice heeft de site waar u nu direct uw favoriete knikarmscherm kunt gaan bestellen. Dit is namelijk een online webwinkel en dat heeft zeer vele voordelen ten opzichte van een fysieke wereld in de buitenwereld. U hoeft er bijvoorbeeld niet eens voor naar buiten. U kunt via de site achter alle informatie komen en op zoek gaan naar een van de vele types knikarmscherm die er te vinden zijn. Hier vindt u altijd wel een knikarmscherm dat goed bij uw terras past qua oppervlakte en/of kleur. En zo niet, dan stuurt u ons toch gewoon even een berichtje, dan gaan wij op zoek naar een geschikte leverancier van uw droom knikarmscherm. Daar doen wij heus niet moeilijk over. Maar voor u het opgeeft, kijk eerst eens even naar ons standaardassortiment. Dit assortiment is altijd weer onderhevig aan veranderingen omdat er zo door de jaren heen steeds betere varianten van het knikarmscherm op de makrt komen. Wij zijn daar altijd als de kippen bij omdat wij de meest modieuze varianten in onze catalogus voor u willen opnemen. U kunt zich dan ook abonneren op een van onze sociale media zodat u altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Dat hoeft niet eens zo zeer te gaan om nieuwe modellen als wel om kortingen en aanbiedingen. Oudere modellen verkopen we immers weleens met grote korting. Houdt deze berichtgeving dus goed in de gaten, wellicht komt u straks wel op een goedkope manier aan een prachtig knikarmscherm. Bestelt u trouwens sowieso snel een knikarmscherm want dit is echt de hype van dit jaar. Daarnaast staat de zomer alweer voor de deur dus u kunt er maar beter eentje op tijd bestellen en instaleren. Dat installeren kunt u trouwens aan de bezorgers overlaten. Wij sturen, als u dat graag wilt, een monteur mee die in een handomdraai het knikarmscherm boven uw terras zal ophangen.

Allerlei varianten

We hebben een zeer groot knikarmscherm assortiment en daar zijn we behoorlijk trots op. Niet alleen qua merk lopen ze erg uiteen, ook qua uiterlijk. Hieronder volgt een lijstje van de verschillende uitvoeringen. Daar zit vast en zeker het knikarmscherm van uw dromen tussen.

  • Verschillende kleuren, het is maar net welke kleur de rest van uw terras en tuin heeft, u kunt dit altijd goed combineren met een knikarmscherm van zonservice.
  • Zit u graag laat in de avond nog buiten na te genieten van een warme zomerse dag? Er is de optie om verlichting op te hangen aan het knikarmscherm. Sterker nog: dit kan zelfs ingebouwd worden. Helemaal handig is de verlichting die automatisch aangaat als het te donker wordt in uw tuin.
  • Wordt het in die avonduurtjes wat frisser, dan kan er zelfs een verwarming aangaan. Zo kunt u de hele nacht nog lekker comfortabel chillen of juist feestvieren onder uw knikarmscherm.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis dus eigenlijk zijn er geen redenen meer om niet een scherm bij ons te gaan bestellen. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten op onze website, als u nog met vragen zit dan kunt u ons uiteraard altijd even opbellen of e-mailen. Onze klantenservice zit voor u klaar om al uw prangende vragen zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Ook voor andere vormen van zonwering bent u bij ons aan het goede adres. Zo hebben we ook een ruime collectie aan zonwering, raamdecoratie, terrasoverkappingen en nog veel meer. Op al onze producten zit trouwens maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie. Tel uit uw winst!

Voor meer info : http://zonservice.nl/knikarmscherm/